Facebook Pixel Ο πιο μεγάλος κερδίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2010-12-19 22:25:00

Ο πιο μεγάλος κερδίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο μεγάλος κερδίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία αγωνιστική που όλοι οι μεγάλοι χάσανε, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Λάρισα με 1-0 και ξέφυγε στο +5 από τον Παναθηναϊκό!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, ωστόσο έπαιξαν ένα καλό τέταρτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σκόραραν και πήραν τη νίκη.

Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, αν και ο ρυθμός του ματς ήταν καλός, δεν είχαμε κάποια φάση. Στο 31’ και στο 32’ όμως, ο Αμπάρης έσωσε με εξαιρετικές επεμβάσεις την ΑΕΛ, αρχικά σε κεφαλιά του Μέλμπεργκ και στην συνέχεια σε μακρινό σουτ του Μπράβο. Τελικά, η  τρίτη καλή στιγμή των «ερυθρολεύκων» κατέληξε στα δίχτυα. Στο 35’ ο Μέλμπεργκ… χόρεψε την άμυνα των «βυσσινί», έκανε το σουτ και ο Κατσιαρός στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου, αν και η ΑΕΛ τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Κουζέν έχασε ένα μοναδικό τετ α τετ.

Στην επανάληψη η Λάρισα ήταν καλύτερη, πίεσε για την ισοφάριση, όμως αυτός που είχε τις ευκαιρίες ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος χτύπαγε στις αντεπιθέσεις. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι Πειραιώτες πανηγύρισαν τον τίτλο του… πρωταθλητή Χειμώνα. Για την Λάρισα, η οποία έχει να πάρει βαθμό από την 10η αγωνιστική και την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα πλέον είναι πολύ δύσκολα, αφού βρίσκονται μόνοι στην τελευταία θέση.

Το LIVE της αναμέτρησης από τον sportdog:

Μόνο πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις, αν και είχαμε διακοπεί στο παιχνίδι από το 68' μέχρι το 73'

90' Και όμως το έχασε! Ο Χολέμπας από πολύ κοντά και μόνος του δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα

89' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Γ. Παπαδόπουλος στην θέση του Φουστέρ

84' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μοντέστο στην θέση του Ιμπαγάσα

83' Αλλαγή για την Λάρισα. Ο Γκέρεμι στην θέση του Σίμιτς

82' Σέντρα του Κατσιαρού, ο Κουζέν παίρνει την κεφαλιά, όμως η μπάλα φεύγει λίγο άουτ

80' Μεγάλη ευκαιρία για την Ολυμπιακό.
Οι αμυντικοί της ΑΕΛ δεν διώχνουν σωστά τη μπάλα μέσα στην περιοχή τους , όμως από ο Φουστέρ από το σημείο του πέναλτι και ολομόναχος, σημαδεύει τον... ουρανό!

73' Ξεκινάει και πάλι το ματς...

72’ Αλλαγή για την Λάρισα. Ο Φαλάγγας στην θέση του Μπλάζεκ

Κίτρινη κάρτα σε Μιραλάς και Σίμιτς.

68' Ο Σπάθας διέκοψε προσωρινά ματς
 

ΣΧΟΛΙΟ: Άναψαν τα αίματα! Αρχικά έφυγαν κάποια μπουκάλια από την εξέδρα που χτύπησαν τον Τοροσίδη, ενώ στην συνέχεια ο Ιμπαγάσα… αρπάχτηκε με έναν άνθρωπο από την ασφάλεια του γηπέδου που μπήκε μέσα και επιτέθηκε στον Τοροσίδη. Στα χέρια για λίγο και Μετίν – Μιραλάς.

65' Χαμένος στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, στο μισό γήπεδο τον παίζει η Λάρισα που ψάχνει την ισοφάριση

63' Κάθε δύο λεπτά ακούγονται και συνθήματα για τον Σπάθα, ο οποίος έχει κάνει κάποια λαθάκια στο δεύτερο ημίχρονο

61' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ριέρα όντας κουρασμένος αποχωρεί και την θέση του στο αρχικό σχήμα παίρνει ο Χολέμπας, ο οποίος θα παίξει ως αριστερό χαφ!

56' Ο Ουρτάδο ρίχνει στο έδαφος μέσα στην περιοχή τον Μετίν, όμως ο διαιτητής αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1'
Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από το 30' και μετά και δίκαια προηγείται με 1-0. Η Λάρισα πάντως θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 41' με τον Κουζέν.

41’ Μεγάλη ευκαιρία για την Λάρισα. Ο Κουζέν βγαίνει απέναντι από τον Πάρντο κάνει και το σουτ, όμως ο πορτιέρο των «ερυθρολεύκων» αποκρούει με τα πόδια

 

35΄ ΓΚΟΛ:  Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ. Μετά από προσωπική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Μέλμπεργκ από πλάγια αριστερά, ο Κατσιαρός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

32’Μάλλον τον… προσβάλαμε τον Ολυμπιακό. Νέα καλή φάση για τους Πειραιώτες με τον Αμπάρη να διώχνει δύσκολα το δυνατό σουτ του Μπράβο

31’ Βάλθηκε να μας διαψεύσει ο Ολυμπιακός. Ο Ζαϊρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, όμως ο Αμπάρης αποκρούει εντυπωσιακά. Στην εξέλιξη της φάσης οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν σε πτώση του Σουηδού

30’ Μέλι – μέλι και τηγανίτα τίποτα! Ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας, όμως περιοχή δεν πατάει…

"Βράζουν" οι φίλαθλοι κατά του διαιτητή. Τα συνθήματα για τον Σπάθα ακούγονται σε κάθε φάουλ...

20' Κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας

12' Καλό σουτ του Ζαϊρί, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ

ΣΧΟΛΙΟ: Πιέζει σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά ο Ολυμπιακός, ωστόσο η ΑΕΛ βρίσκει χώρους και απειλεί με αντεπιθέσεις

Το παιχνίδι είχε διακοπεί λόγω καπνών από τα καπνογόνα, όμως σύντομα η ατμόσφαιρα καθάρισε και το ματς ξεκίνησε και πάλι

1' Εναρξη της αναμέτρησης

Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Σίμιτς (83' Γκέρεμι), Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο (89' Αμπουχατζίρα), Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (71' Φαλάγγας)
Στον πάγκο: Βιέρα, Ταλ, Βούζας, Καρανίκας

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (84' Μοντέστο), Ζαϊρί, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ (89' Γ. Παπαδόπουλος), Α. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Τοροσίδης, Ριέρα (62' Χολέμπας)

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Φετφατζίδης

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιάς)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
Γήπεδο: “AEL FC Arena”

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags