Facebook Pixel Επική δήλωση για Ολυμπιακό από τον κόουτς της Αρούκα!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-17 17:43:00

Επική δήλωση για Ολυμπιακό από τον κόουτς της Αρούκα!

Επική δήλωση για Ολυμπιακό από τον κόουτς της Αρούκα!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δήλωση έκανε ο τεχνικός της Αρούκα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Europa League...

Ο Λίτο Βιντιγκάλ μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τους Ερυθρόλευκους και παρουσιάστηκε πολύ... απαισιόδοξος, τονίζοντας ότι η Αρούκα έχει ελάχιστες πιθανότητες νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό!

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι πιθανότητες να νικήσουμε είναι ελάχιστες, γιατί αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με παίκτες με πολύ ταλέντο που έχουν συνηθίσει να παίζουν σε επίπεδο Champions League. Μην ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα 15 από τα τελευταία 17 πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Έχουμε όμως κάποιες πιθανότητες και θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε γι’ αυτές. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με συγκέντρωση για να έχουμε ελπίδες. Το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός.

Δεν ξέρουμε αν θα αλλάξει πράγματα ο Πάουλο Μπέντο ή όχι. Ανέλαβε μόλις πριν μια εβδομάδα και δεν έχουμε δείγμα γραφής. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, λοιπόν. Θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα"
, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags