Facebook Pixel Διαβάσατε τι είπε για Ντιναμό ο Ίβιτς;
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-17 19:18:00

Διαβάσατε τι είπε για Ντιναμό ο Ίβιτς;

Διαβάσατε τι είπε για Ντιναμό ο Ίβιτς;

Για το ματς με την Ντιναμό για τα πλέι οφ του Europa League μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς:

«Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό τελείως από αυτό που είχαμε από τον Άγιαξ. Πρόκειται για μια διαφορετική διοργάνωση. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε ό,τι δεν μπορέσαμε κόντρα στον Άγιαξ»

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: «Δεν είμαι ένας άνθρωπος που αποφεύγει τις ευθύνες. Είναι μια ομάδα πρωταθλήτρια στη χώρα της και προέρχεται από τη διοργάνωση που αποκλειστήκαμε και εμείς. Για μένα η υπόθεση πρόκριση είναι 50-50. Με ρωτάτε συνέχεια για το αν είμαστε φαβορί, το ίδιο έγινε με τον Άγιαξ, αύριο θα παίξουμε με την Μπαρτσελόνα και θα με ρωτήσετε το ίδιο. Ξέρω ότι είμαι μια ομάδα πολύ δυνατή και θα δώσει τα πάντα για να προκριθεί. Είναι μια ομάδα που έχει 6-7 παίκτες στην εθνική Γεωργίας που έπαιξε με την Ισπανία και την κέρδισε. Είπα στους παίκτες μου να έχουν πίστη, αλλά και να σεβαστούν τον αντίπαλο που έχουν γιατί το ποδόσφαιρο τιμωρεί».

Για το αν έχει πρόβλημα να προκριθεί με δύο κακές εμφανίσεις: «Για να είμαι ειλικρινής με ενδιαφέρει μόνο η πρόκριση. Δεν κερδίζουμε τίποτα αν παίξουμε καλά και δεν προκριθούμε. Με ενδιαφέρει μόνο η πρόκριση».

Για το αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα, όλοι οι παίκτες είναι ΟΚ. Έχουμε 22 παίκτες ετοιμοπόλεμους και κάποιους άλλους που έμειναν πίσω για άλλους λόγους».

Για το πώς πρέπει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σωστή νοοτροπία σε αυτά τα παιχνίδια. Η νοοτροπία μας ήταν σωστή και στα προηγούμενα ματς με τον Άγιαξ και αυτή πρέπει να έχουμε και αύριο. Έχουμε δουλέψει δύο εβδομάδες παραπάνω, τη στιγμή που η Ντιναμό έχει περισσότερους αγώνες, αφού έχει ξεκινήσει και το πρωτάθλημά της. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε έτσι ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τα πλάνα της ενδεκάδας: «Είμαι 95% σίγουρος για το ποιους θα χρησιμοποιήσω. Ίσως ένας-δύο παίκτες να μπουν τελευταία στιγμή στην ενδεκάδα, αλλά έχω καταλήξει σε μεγάλο βαθμό σε ποιους θα στηριχθώ».

Για το ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ και αναγκάζεται να αφήνει πολλούς παίκτες εκτός: «Για μένα είναι ευχάριστο ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν. Είπα και την προηγούμενη φορά ότι αυτοί που δεν υπολογίζονται έχουν ενημερωθεί. Θα δούμε μέχρι τέλος του μήνα τι θα γίνει. Τα πράγματα τώρα είναι καλύτερα απ’ ό,τι ήταν πριν από 2-3 μήνες. Προτιμώ όπως είναι τώρα».

Για το αν σκέφτεται ότι η ισοπαλία είναι θετικό αποτέλεσμα για αύριο: «Για κάθε παιχνίδι παίζουμε να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε και αύριο. Ποτέ δεν σκέφτομαι σε ένα ματς να παίξω για την ισοπαλία. Έχω παίκτες που έχουν τη δυνατότητα για αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο έχεις αντιπάλους που πάντα έχουν στόχο το ίδιο».

Για την ενδεχόμενη αναβολή του πρωταθλήματος: «Είναι δύσκολο για όλους και όχι μόνο για μένα. Για όλες τις ομάδες. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά και είμαστε συνηθισμένοι, πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags