Facebook Pixel "Έγκλημα" να φύγει με τόσα ο Μπαρμπόσα!
| 2016-08-17 20:03:00

"Έγκλημα" να φύγει με τόσα ο Μπαρμπόσα!

"Έγκλημα" να φύγει με τόσα ο Μπαρμπόσα!

Τελειωμένη φαίνεται να είναι η αποχώρηση του Έλντερ Μπαρμπόσα από την ΑΕΚ, αλλά με χρήματα που προκαλούν πολλά ερωτηματικά!
 

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Αλ Ουάσλ βρίσκεται ο Πορτογάλος εξτρέμ της "Ένωσης", με την αυριανή ημέρα να είναι η καθοριστική για την ολοκλήρωση του deal.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται εδώ και μέρες σε συζητήσεις με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχουν έρθει σε συμφωνία για την παραχώρηση του 29χρονου άσου, ο οποίος είχε ξεκινήσει, έχοντας θέση βασικού την φετινή σεζόν στους "κιτρινόμαυρους".

Αυτό που ξενίζει στην όλη υπόθεση του Μπαρμπόσα είναι τα χρήματα που αναμένεται να πάρει η ΑΕΚ και τα οποία δεν ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο στην αξία και την ποιότητα του Πορτογάλου.

Ναι, είναι δεδομένο ότι ο Μπαρμπόσα θέλει να αποχωρήσει για την Αλ Ουάσλ, αφού το συμβόλαιο που του προσφέρει φτάνει τα 750 χιλιάρικα, σχεδόν δηλαδή τα διπλάσια από όσα παίρνει στην "Ένωση".

Ωστόσο, στο άκουσμα πως η συμφωνία θα αποφέρει στην ΑΕΚ το ποσό των 700.000, προκαλούνται εύλογες απορίες, αφού ο Μπαρμπόσα είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της ομάδας, η οποία θα μπορούσε εύκολα να βρει κάποια υψηλότερη πρόταση για να τον παραχωρήσει.

Παρόλα αυτά, η αποχώρηση με αυτά τα (λίγα) χρήματα μοιάζει σίγουρη, με την ΑΕΚ να χάνει έναν από τους καλύτερους εξτρέμ της και να είναι, πλέον, αναγκασμένη να βγει στην "αγορά" για να βρει άξιο αντικαταστάτη του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Τρέλα Τίγρη! Φέρνει παικταρά για αντι-Μπαρμπόσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags