Facebook Pixel Ήρθαν οι Άραβες για Μπαρμπόσα!
| 2016-08-18 08:50:00

Ήρθαν οι Άραβες για Μπαρμπόσα!

Ήρθαν οι Άραβες για Μπαρμπόσα!

Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει το θέμα της μεταγραφής του Πορτογάλου στην Αλ Γουάσλ. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις...

Τελειωμένη πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Έλντερ Μπαρμπόσα στην αραβική Αλ Γουάσλ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ώρα για Σπορ", ο αντιπρόεδρος της ομάδας από τη Σαουδική Αραβί καθώς και άλλα διοικητικά στελέχη βρίσκονται από χθες στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του παίκτη, Κιμ Ριμπέιρο.

Το πρόβλημα που είχε προκύψει με το υψηλό ποσοστό μεταπώλησης της Μπράγκα φαίνεται να έχει λυθεί και όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα ανακοινωθεί άμεσα.

Το deal αναμένεται να κλείσει περίπου στα 700.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ΑΕΚ, ενώ ο Πορτογάλος θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιο μισθό κοντά στα 800.000 ευρώ.

Η παραπάνω εξέλιξη φαντάζει απόλυτα λογική από τη στιγμή που ο παίκτης είχε ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου και οι αποδοχές που ήταν ικανή να του προσφέρει η Ένωση δεν πλησίαζαν αυτές των Αράβων.

Έτσι, η ΑΕΚ είχε φροντίσει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη για την πώληση του Μπαρμπόσα και πλέον μπαίνει σε εφαρμογη το πλάνο για να βρεθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του με αρκετούς παίκτες να έχουν προταθεί ήδη και να εξετάζονται.. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για την απόκτηση ενός στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags