Facebook Pixel Αμφιβόλου αξίας φορ από Μπέντο για αντι-Πουλίδο!
| 2016-08-18 12:15:00

Αμφιβόλου αξίας φορ από Μπέντο για αντι-Πουλίδο!

Αμφιβόλου αξίας φορ από Μπέντο για αντι-Πουλίδο!

Γυρολόγο επιθετικό σε μικρομεσαίες ομάδες φέρεται να έχει προτείνει ο Πορτογάλος για διάδοχο του Μεξικανού. «Σήμερα κλείνει στον Ολυμπιακό», αποκαλύπτουν στην Ισπανία!

Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Νιλμάρ, φαίνεται πως παράλληλα κοιτάζουν ακόμα μία περίπτωση επιθετικού.

Προφανώς γιατί αναμένονται εξελίξεις με τον Πουλίδο, μετά το σημερινό παιχνίδι με την Αρούκα.

Όπως γράφουν, μάλιστα, στην Ισπανία, σήμερα αναμένεται άνθρωπος των πρωταθλητών στη χώρα για να κλείσει φορ που ανήκει στη Λεβάντε.

Ο λόγος για τον Ράφαελ Μάρτινς, το όνομα του οποίου είχε ακουσθεί και πριν λίγο καιρό για τους Πειραιώτες. Ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου ο παίκτης να πάει στον Ολυμπιακό, με τη μορφή του δανεισμού, ενώ φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάουλο Μπέντο.

Πρόκειται για 27χρονο Βραζιλιάνο σέντερ φορ (1,75 μ.), που δεν είναι διεθνής και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός από τη Λεβάντε στην πορτογαλική Μορεϊρενσε, έχοντας 27 συμμετοχές και 16 γκολ.

Μιλάμε, ωστόσο, για έναν παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε υψηλό επίπεδο και σχεδόν από την αρχή της καριέρας του παραχωρείται συνεχώς δανεικός σε διάφορες μικρομεσαίες ομάδες. Οπωσδήποτε δεν είναι ένας επιθετικός εγνωσμένης αξίας, αλλά ένα "στοίχημα" με μεγάλο ρίσκο για τον Ολυμπιακό...

Δείτε τον σε δράση...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags