Facebook Pixel "Ποιος Άρης; ΠΑΟΚ ρε!"
| 2011-06-20 19:43:00

"Ποιος Άρης; ΠΑΟΚ ρε!"

"Ποιος Άρης; ΠΑΟΚ ρε!"

Με το καλημέρα μπήκε στο πετσί του ΠΑΟΚτσή ο Ρομπέρ, ανοίγοντας μέτωπο με τους οπαδούς του Άρη. "Μου έκανε πρόταση κι ο Άρης, αλλά η καρδιά μου είναι ΠΑΟΚ"!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport 103" το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα, ελπίζω όλα να πάνε καλά, έχω ακούσει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να κάνω καριέρα. Είχα και άλλες προτάσεις και μια από αυτές ήταν από τον Αρη, η καρδιά μου, όμως, ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μας", υποστήριξε αρχικά.

Για το αν έπαιξε ρόλο στην μεταγραφή του ότι ο Μπόλονι θα κάθεται στον πάγκο του "Δικεφάλου" σχολίασε: "Όταν έμαθα ότι ο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής χάρηκα πολύ, έχει σημαντικές εμπειρίες, μέχρι τώρα ήμασταν αντιπάλοι, από εδώ και πέρα θα είμαστε στην ίδια ομάδα. Έχω ακούσει ότι δουλεύει πολύ, οπότε αυτός ήταν ένας εξτρα λόγος για να έρθω στην ομάδα".

Για τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου: "Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και καλό προπονητή, υπάρχει καλό πρότζεκτ. Μπορούμε να πετύχουμε σην Ευρώπη. Θα έρθουν σίγουρα και άλλοι παίκτες οπότε δεν βλέπω γιατί δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε σε δύο μέτωπα, σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Για την θέση που αγωνίζεται: "Η θέση που προτιμάω είναι αριστερός μέσος, δεν έχω αντίρρηση να παίξω και στην επίθεση αν μου ζητηθεί, αλλά θεωρώ ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα αριστερά στο κέντρο".

Για τον Ζοέλ Σαμί που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ: "Είχαμε παίξει αντίπαλοι όταν ήταν στην Αμιάν, είναι πολύ καλός, αθλητικός, δυνατός και ψηλός αμυντικός. Βέβαια, δεν έχω το τηλέφωνό του για να τον πάρω, αλλά ενδεχομένως να το βρω για να τον πω το καλωσόρισες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags