Facebook Pixel Κι όμως... έρχεται!
| 2011-06-20 19:47:00

Κι όμως... έρχεται!

Κι όμως... έρχεται!

Οριστική συμφωνία επήλθε σήμερα, μεταξύ της ΑΕΚ και της Ουντινέζε, για τον δανεισμό του Στιβ Μπέλεκ στην Ένωση.

Η ΑΕΚ έστειλε στους Ιταλούς υπογεγραμμένο το συμφωνητικό και μόλις η διοίκηση της Ουντινέζε το υπογράψει και αυτή από την πλευρά της, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και την ανακοίνωσή του. Όσο για τον ειδικό όρο που ήθελαν να βάλουν οι Ιταλοί, σχετικά με συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται τελικά να... πέρασε.

Οι Ιταλοί θα εισπράξουν ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ίδιος θα υπογράψει συμβόλαιο που θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ λοιπόν δείχνει να ολοκληρώνει τη μεταγραφή, η οποία δεν μπορεί να χαλάσει, παρά τα ιταλικά και ισπανικά σενάρια που θέλουν την Γρανάδα να ζητάει επιμόνως την μεταγραφή του Μπέλεκ από την Ουντινέζε.

Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις (πέρσι στην Γρανάδα αγωνιζόντουσαν 5 δανεικοί παίκτες της Ουντινέζε) και μόνο αν οι Ιταλοί κάνουν πίσω τελευταία στιγμή, μπορεί να χαλάσει η συμφωνία. Κάτι που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, μετά και τις σημερινές εξελίξεις.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags