Facebook Pixel Αν γίνει αυτό, θα πέσουν τσιμέντα στο Καραϊσκάκη!
| 2016-08-24 09:30:00

Αν γίνει αυτό, θα πέσουν τσιμέντα στο Καραϊσκάκη!

Αν γίνει αυτό, θα πέσουν τσιμέντα στο Καραϊσκάκη!

Σενάριο - βόμβα για τον Ολυμπιακό κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες - Διαβάστε ποια ονόματα περιλαμβάνει για την επίθεση των πρωταθλητών!

Έχουμε γράψει ξανά και έχουμε αναλύσει πως το φετινό καλοκαίρι ήταν (και σε έναν βαθμό συνεχίζει να είναι!) δύσκολο για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Η ομάδα χρειάστηκε μετά από χρόνια να δώσει προκριματικά για την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε την επόμενη της έναρξης της προετοιμασίας να αποχωρήσει, ο Βίκτορ απολύθηκε μόλις έναν μήνα αργότερα και ενώ είχε αποκλειστεί η ομάδα από κάποια Χάποελ Μπερ Σεβά...

Με τον Μπέντο έχουν ηρεμήσει τα πράγματα και οι ερυθρόλευκοι εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Αρούκα και να βρεθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τους Πειραιώτες να βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε μεταγραφικό οργασμό, καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται και φεύγουν από τον Ολυμπιακό.

Το όνομα του Νιλμάρ κυριαρχεί αυτό το διάστημα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο άσο να έχει ενημερώσει τους ερυθρόλευκους ότι σήμερα αναμένεται να ξεμπλέξει οριστικά από την Αλ Ναρσ και, γιατί όχι, να βρίσκεται μέχρι το βράδυ στην Ελλάδα!

Μόνο που το όνομα του Νιλμάρ δεν είναι το μοναδικό που έχει γραφτεί για την επίθεση του Ολυμπιακού, καθώς χθες οι Περαιώτες συνδέθηκαν και με τον Όσκαρ Καρντόσο!

Που μπορεί να είναι 33 ετών, αλλά παραμένει killer και θέλει να αποχωρήσει από την Τουρκία.

Περίπτωση Κοβάσεβιτς είναι ο Καρντόσο για τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με το σενάριο που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία, μπορεί οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν και τον Νιλμάρ και Παραγουανό φορ!

Προκειμένου ο Βραζιλιάνος να παίζει στα "φτερά" μαζί με τον Μαρίν και μπροστά ο Καρντόσο!

Μία τέτοια εξέλιξη, αν τελικά γίνει πραγματικότητα, δεν θα δώσει άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού και ενθουσιασμό στους οπαδούς;

Σε άλλο level θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, αρκεί βέβαια το σενάριο να γίνει πραγματικότητα...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ: Συνέντευξη - αποκάλυψη στον SportDog: "Παίρνει σαΐτα στην άμυνα, "Μιραλάς" στην επίθεση"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags