Facebook Pixel H ανακοίνωση για Μπαρμπόσα και το "ΑΕΚάρα" του Πορτογάλου! (ΦΩΤΟ)
| 2016-08-24 19:33:00

H ανακοίνωση για Μπαρμπόσα και το "ΑΕΚάρα" του Πορτογάλου! (ΦΩΤΟ)

H ανακοίνωση για Μπαρμπόσα και το "ΑΕΚάρα" του Πορτογάλου! (ΦΩΤΟ)

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα αποτελεί και επίσημα από σήμερα παρελθόν από την "Ένωση", που έβγαλε και ανακοίνωση, όπως και η ομάδα από τα ΗΑΕ! Ποιο το μήνυμα του Πορτογάλου.

Ο Μπαρμπόσα ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ουάσλ, με την ομάδα από τα ΗΑΕ να ενημερώνει για την μεταγραφή και πως αυτή θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η αποχώρηση του παίκτη ανακοινώθηκε και από την ΑΕΚ, ενώ ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα, αποθεώνοντας την "Ένωση".

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ελντερ Μπαρμπόσα κατόπιν αιτήματος του ιδίου. Ταυτόχρονα τον ευχαριστούμε θερμά για τα δύο χρόνια της παρουσίας του, στη διάρκεια των οποίων τίμησε τη φανέλα της ομάδας μας με την προσφορά του και το ήθος του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Από την πλευρά του ο Ελντερ Μπαρμπόσα δήλωσε:

«Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο. Φεύγω με την καρδιά μου γεμάτη, ευτυχισμένος που υπήρξα μέλος αυτής της οικογένειας, που μοιράστηκα όλες τις στιγμές, καλές και κακές, αλλά πάντα ενωμένοι. Ευτυχισμένος που με κάνατε να νιώθω μοναδικός, που μου φερθήκατε πάντα με στοργή και που μου επιτρέψατε να γίνω μέλος της οικογένειά σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ που αντιμετώπισε με τον καλύτερο τροπο το αίτημα που υπεβαλλα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.

Ευχαριστώ για όλα ΑΕΚΑΡΑ!!!!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags