Facebook Pixel Απίστευτο "καρφί" για Μπεργκ από τον τεχνικό της Μπρόντμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-24 19:03:00

Απίστευτο "καρφί" για Μπεργκ από τον τεχνικό της Μπρόντμπι!

Απίστευτο "καρφί" για Μπεργκ από τον τεχνικό της Μπρόντμπι!

Διαβάστε τι απίθανο είπε ο κόουτς των Δανών, Αλεξάντερ Τσόρνινγκερ, για τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού!

Ο κόουτς της Μπρόντμπι επέλεξε να δώσει συνέχεια στο θέμα που έχει προκύψει με τον Μάρκους Μπεργκ, λέγοντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τους αγώνες, πως ο Σουηδός δεν έχει θέση στο γήπεδο!

«Ελπίζω να μην επηρεαστούν οι παίκτες μου από ό,τι έγινε στο πρώτο ματς. Αν συμβεί αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα λόγω εμπειρίας. Εμείς θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτά που είμαστε καλοί. Και δεν είμαστε καλοί στο trash talking. Ξέρω τι άκουσα και τι είπα με τον Μάρκους Μπεργκ. Ήταν νικητής στο γήπεδο στο πρώτο ματς, αλλά δεν έχει θέση στο γήπεδο. Ας μιλήσουμε για το παιχνίδι όμως», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός.

Όσο για τον επαναληπτικό; «Θέλουμε να νικήσουμε και μετά θα δούμε. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε πολλά σωστά πράγματα μέσα στο γήπεδο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ματς ήμασταν στο ίδιο επίπεδο μέχρι την αποβολή, ακόμη και στη συνέχεια. Θα πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως συνέβη στο πρώτο ημίχρονο στην Αθήνα. Αν το κάνουμε, πιστεύω πως έχουμε ελπίδες».

Σχετικά με το αν η ομάδα του μπορεί δείξει την ίδια εικόνα με το 7-0 επί της Άαρχους, τόνισε: «Όλα όσα κάναμε στο ματς αυτό έπιαναν, ενώ όσα έκανε ο αντίπαλος όχι. Δεν υπάρχουν πολλά να κρατήσουμε από το πρώτο ματς από πλευράς τακτικής, αλλά μπορούμε να κρατήσουμε πολλά από άποψη διάθεσης. Δεν σταματήσαμε στα 3 ή 4 γκολ και δεν πρέπει να σταματήσουμε αύριο αν δεχτούμε ένα γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε πως θέλουμε να νικήσουμε».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags