Facebook Pixel Ωραίος ο Στραματσόνι για Μπεργκ - Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-24 21:18:00

Ωραίος ο Στραματσόνι για Μπεργκ - Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Ωραίος ο Στραματσόνι για Μπεργκ - Τι είπε στην συνέντευξη Τύπου

Οι Αντρέα Στραματσόνι και Κάρλος Ζέκα μίλησαν για το ματς με την Μπρόντμπι και φυσικά αναφέρθηκαν στο θέμα που συνεχίζουν να ανακινούν οι Δανοί αναφορικά με τον Μάρκους Μπεργκ.

«Νιώθω έκπληκτος για όλα όσα έχουν γίνει. Μιλάμε για κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ. Ο Μάρκους είναι ένας παίκτης που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό στη Μπρόντμπι για την ήττα, μπορεί να ειπώθηκε κάτι παραπάνω την ώρα του αγώνα όπως συμβαίνει συνήθως, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε ακόμη γι’ αυτό και για πράγματα που δεν έχουν γίνει. Ο Μάρκους είναι παράδειγμα προς μίμηση. Τον ξέρω ένα χρόνο και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι αρνητικό. Στην καριέρα του ήταν μάρτυρας σε ρατσιστικό περιστατικό. Μιλήσαμε πολύ για αυτό και δεν κατανοώ το γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Προτιμώ να μιλάμε για ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής.

«Σεβόμαστε την Μπρόντμπι αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και περιμένουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε όμως ο Παναθηναϊκός και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, να προκριθούμε στους ομίλους. Οι παίκτες μου ξέρουν ότι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και όχι η πρόκριση. Η Μπρόντμπι σκόραρε πολλά γκολ στο προηγούμενο ματς με την Άαρχους και είναι σε καλή κατάσταση. Κανένας μας δεν πιστεύει ότι τελειώσαμε τη δουλειά. Εχουμε το… δεύτερο ημίχρονο και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπρόντμπι ξεκινά όλα τα ματς πολύ δυνατά, έχουν πολλούς παίκτες που πατούν περιοχή και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το θέμα είναι να είμαστε καλοί, όχι μόνο στα πρώτα 30 λεπτά, αλλά ως το τέλος της αναμέτρησης», δήλωσε.

Σχετικά με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τόνισε: «Ξέρω το γήπεδο, γιατί είχα παίξει εδώ με τους Νέους της Ρόμα και γνωρίζω μπορεί να δημιουργηθεί θερμή ατμόσφαιρα. Τα πρώτα 30 λεπτά είναι πολύ σημαντικά».

Όσο για την πιθανότητα να σημειώσει ο Παναθηναϊκός την 100η ευρωπαϊκή του νίκη, είπε: «Θα είναι κάτι σημαντικό για το κλαμπ, αλλά σημασία έχει πρωτίστως να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους. Όλοι στην ομάδα, από τον κηπουρό, τον προπονητή, τους παίκτες, ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο στόχος».

Ο Κάρλος Ζέκα από τη δική του πλευρά είπε: «Έχουμε άλλα 90 λεπτά για να προκριθούμε. Είναι καλό σκορ το 3-0, αλλά δεν επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά στον επαναληπτικό. Περιμένουμε από την Μπρόντμπι να είναι επιθετική, να προσπαθήσει να σκοράρει στην αρχή, όπως και στην Αθήνα. Δουλειά μας είναι να μην τους το επιτρέψουμε», ανέφερε ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ενώ για το θέμα Μπεργκ ο Πορτογάλος άσος είπε: «Ο Μάρκους είναι μεγάλος παίκτης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συνεχίζεται όλη αυτή η κουβέντα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags