Facebook Pixel Φορ τεράστιας κλάσης: «Θέλω να πάω Ολυμπιακό»!
| 2016-08-24 22:30:00

Φορ τεράστιας κλάσης: «Θέλω να πάω Ολυμπιακό»!

Φορ τεράστιας κλάσης: «Θέλω να πάω Ολυμπιακό»!

Τη στιγμή που η ομάδα του τον "σπρώχνει" αλλού, αυτός δηλώνει στον μάνατζέρ του πως επιθυμεί να πιάσει Λιμάνι! Ποιος είναι ο παικταράς που γουστάρει τρελά τα ερυθρόλευκα;

Η πρόκριση στους ομίλους του Εuropa League είναι αυτό που απασχολεί αυτή τη χρονική στιγμή τον Ολυμπιακό, ωστόσο στα μεταγραφικά θέματα γίνονται διάφορες διεργασίες και μετά το ματς με την Αρούκα αναμένεται να έχουμε ανακοινώσεις.

Οι Πειραιώτες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα και εκτός από το όνομα του Βραζιλιάνου Νιλμάρ, για την επίθεση "παίζει" πολύ δυνατά κι αυτό του Όσκαρ Καρντόζο.

Ο Παραγουανός επιθετικός, με σπουδαία καριέρα στην Μπενφίκα, ενδιαφέρει ζεστά τον Ολυμπιακό, αλλά η νυν ομάδα του, η Τραμπζονσπόρ, φαίνεται πως θέλει να τον δώσει στο Μεξικό, από όπου υπάρχει σοβαρή πρόταση από ομάδα του πρωταθλήματος.

Παρόλα αυτά, οι Ερυθρόλευκοι έχουν με το μέρος τους την ίδια την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος ενημέρωσε τον μάνατζέρ του ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και όχι στο Μεξικό.

Από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, που αποτελεί μεγάλο στόχο της ομάδας, ωστόσο η περίπτωσή του δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες κινήσεις για την ενίσχυση της επίθεσης.

Δηλαδή, μια πιθανή μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόζο δε σημαίνει ότι θα φύγει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ (Ιντέγιε), αλλά ούτε ότι δε θα γίνει προσπάθεια να κλείσει και η μεταγραφή του Νιλμάρ.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων, λοιπόν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags