Facebook Pixel "Αξίζει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός"!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-25 22:34:00

"Αξίζει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός"!

"Αξίζει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός"!

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Αντρέα Στραματσόνι από την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μπρόντμπι.

Ο Ιταλός μιλώντας στην κάμερα του OTE TV δήλωσε αρχικά:«Η Μπρόντμπι μπήκε πολύ επιθετικά και είχαμε κάποια προβλήματα στο να κάνουμε το παιχνίδι μας. Άξιζαν το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, επιστρέψαμε διαφορετικοί, οργανωθήκαμε καλύτερα και αξίζαμε αυτή την πρόκριση με βάση την εικόνα μας. Υπάρχουν ματς, στα οποία πρέπει να συγχαρείς τον αντίπαλο γιατί καταφέρνει να σε δυσκολέψει με τον τρόπο παιχνιδιού του. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε ο πραγματικός Παναθηναϊκός» πρόσθεσε σχετικά με το ματς.

Για τις αλλαγές που άλλαξαν τον αγώνα: «Συνήθως παίζουμε με ένα επιθετικό, τον Μπεργκ, και έναν που κινείται γύρω του. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Μάρκους δεν είχε υποστήριξη και αποφάσισα στο δεύτερο ημίχρονο να έχουμε δύο επιθετικούς στο γήπεδο. Είδα και τον Ιμπάρμπο απογοητευμένο μετά την ευκαιρία. Όσον αφορά στον Λουντ, ξέρουμε πως ο Λεντέσμα είναι φανταστικός πλέι μέικερ, αλλά το σημερινό ματς ήταν διαφορετικό. Ήθελα περισσότερο τρέξιμο στο δεύτερο ημίχρονο και γι' αυτό χρησιμοποίησα τον Λουντ».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο: «Είναι πολύ σημαντικό να διαβάζεις τα παιχνίδια σου, ειδικά στην Ευρώπη. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να παίζεις διαφορετικά σε σχέση με πριν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται και αυτό κάνουμε. Επίσης, είναι σημαντικό να μπορείς να μην χάνεις. Και αυτό το κάνουμε μέχρι τώρα».

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση των ομίλων: «Θέλω σίγουρα μία ιταλική ομάδα (γέλια). Το σημαντικό είναι πως ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους ομίλους, γιατί αυτό αξίζει στην ομάδα. Φυσικά, δεν πάμε για την συμμετοχή, πάμε να πάρουμε ο, τι αξίζουμε. Μέχρι τώρα, έχουμε πετύχει απλά ένα στόχο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags