Facebook Pixel Μπέντο, πάρ΄ το χαμπάρι: Στον Ολυμπιακό είσαι!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-26 01:00:00

Μπέντο, πάρ΄ το χαμπάρι: Στον Ολυμπιακό είσαι!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Μπέντο, πάρ΄ το χαμπάρι: Στον Ολυμπιακό είσαι!

Οι πρωταθλητές προκρίθηκαν στην παράταση και με πολύ άγχος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά ο Πορτογάλος έκανε εγκλήματα! Γράφει ο Βαγγέλης Καράμαλης.

Τέλος καλό, όλα καλά, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παρότι χρειάστηκε να πάει στην παράταση, κατάφερε τουλάχιστον εκεί με γκολ των Τσόρι και Ιντέγιε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αρούκα και έτσι να πανηγυρίσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εικόνα της ομάδας, πάντως, απογοήτευσε και πάλι την εξέδρα και γι' αυτό ακούστηκε σύνθημα - μήνυμα προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και αρκετή γιούχα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Πάουλο Μπέντο, ωστόσο, πέτυχε τον πρώτο του στόχο, κράτησε την ομάδα στην Ευρώπη και τώρα μπορεί να δουλέψει με ηρεμία και τις μεταγραφές που θα έρθουν, ώστε να παρουσιάσει προσεχώς μία καλύτερη ομάδα.

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Πορτογάλος δεν ξεκίνησε καλά και δεν αναφερόμαστε στην αγχωτική πρόκριση και στην εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά στη συμπεριφορά του ίδιου και στις αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια του ματς.

Όταν, για παράδειγμα, ήρθε το "σοκ" με το γκολ της Αρούκα στο 80', ο Πορτογάλος τα… έχασε και φοβήθηκε πάρα πολύ. Δε ρίσκαρε για να κάνει το 1-1 και να καθαρίσει το ματς, αλλά κράτησε την ομάδα και αποφάσισε να χτυπήσει το ματς στην παράταση. ΔΕ γίνεται όταν κάθεσαι στον πάγκο του Ολυμπιακού να έχεις αυτή την αντίδραση, απέναντι σε… κάποια Αρούκα. Δεν έπαιζε ούτε με τη Γιουνάιτεντ, ούτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Για ποιο λόγο, δηλαδή, δεν έριξε στο παιχνίδι τον Τσόρι αμέσως μετά το γκολ; Οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν γκολ, ήθελαν κάποιον με ποιοτικά χτυπήματα μπάλας για τα στημένα, κάποιον με καλά σουτ από μακριά και κάποιον με ψυχή.

Αυτός ήταν ο Ντομίνγκεζ, όμως ο Μπέντο φοβήθηκε να τον βάλει μετά το 0-1 και τον έριξε μόλις ξεκίνησε η παράταση. Δεν επιτρέπεται αυτό που έκανε για το μέγεθος της ομάδας που κοουτσάρει. Κάποιος πρέπει να του το πει και σύντομα… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags