Facebook Pixel Όποιος βιάζεται σκοντάφτει στον… Ιβανόφ και ο 7ος στόπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-26 16:20:00

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει στον… Ιβανόφ και ο 7ος στόπερ!

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει στον… Ιβανόφ και ο 7ος στόπερ!

Η εμφάνιση του Ιβάν Ιβανόφ στη ρεβάνς με την Μπρόντμπι στη Δανία άλλαξε το κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό, τόσο από τις «χλιαρές» εμφανίσεις του στα φιλικά όσο και στα παιχνίδια με την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Γράφει ο Γιώργος Σπανουδάκης

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, έσωσε ένα (σε βάρος του Παναθηναϊκού) πάνω στη γραμμή και γενικά ήταν σταθερός. «Βράχος…» που λένε συνήθως για τους κεντρικούς αμυντικούς.

Ο προβληματισμός για τον Ιβανόφ δεν ήταν για την αξία του. Άλλωστε μιλάμε για ένα στόπερ που είχε δώσει τα διαπιστευτήριά του τόσο με την Εθνική Βουλγαρίας όσο και με την ελβετική Βασιλεία. Εκεί που έκανε το limit up της καριέρας του.

Ο προβληματισμός είχε να κάνει με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, πριν από δύο χρόνια, που τον άφησε εκτός δράσης για 1,5 χρόνο!

Ο προβληματισμός είχε να κάνει με τον κομμένο χιαστό που χρειάστηκαν τρεις επεμβάσεις (έσπασε άλλες δύο φορές) για να «πιάσει».

Και φυσικά ο προβληματισμός είχε να κάνει με την κατάσταση που θα βρεθεί, μετά από αυτή την ταλαιπωρία.

Ο Βούλγαρος σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά του, έστω και εάν δεν έχει την ταχύτητα του παρελθόντος. Αυτό ίσως είναι και το μοναδικό «κομμάτι» που ακόμη είναι υπό συζήτηση…

Έτσι προσθέτει μια πολύ ποιοτική επιλογή για τον Αντρέα Στραματσόνι, δίπλα στους Μολέδο και Κουτρουμπή και έχοντας ως μπακ απ τον Ρέις και τον πιτσιρικά Ευαγγέλου.

Α, και τον Τελάντερ που λογικά κάποια στιγμή θα επανέλθει…

Οπότε το θέμα που τίθεται είναι εάν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί και για έναν ακόμη στόπερ; Τον Σίλντενφελντ, τον Σάμπα ή κάποιον άλλον;

Τον έβδομο τον τελευταίο χρόνο, μετά τους Σάντσεθ, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Μολέδο, Ιβανόφ και Ρέις!

(Kαι τον ένατο, εάν υπολογίσουμε και τους Τριανταφυλλόπουλο και Ταυλαρίδη!)

Εάν δεν υπήρχαν τα προβλήματα με τους τραυματισμούς, τότε η επιλογή ενός ακόμη στόπερ, θα ήταν εκτός λογικής. Ωστόσο έχοντας τους Μολέδο, Ιβανόφ και Τελάντερ διαρκώς υπό ιατρική επιτήρηση, ο ερχομός ενός ακόμη «βράχου» ίσως να μην είναι υπερβολική.

Ωστόσο αυτό θα το αποφανθεί ο Στραματσόνι, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο.

ΥΓ. Το έμαθα από έγκυρη πηγή και το καταγράφω. Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αντρέα Στραματσόνι συναντήθηκε με τον Στάθη Ταυλαρίδη και τον ενημέρωσε ότι τον υπολογίζει ως τριτοτέταρτη λύση και γι’ αυτό άλλωστε του ανανεώθηκε το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Ο 36χρονος αμυντικός φρόντισε να διαμορφώσει την προσωπική του ζωή, στην οποία δεν χρειάζεται να επισέλθουμε. Δεν μας αφορά, όπως δεν αφορά και τους… αναγνώστες.

Μια εβδομάδα αργότερα, ο Στραματσόνι τον ενημέρωσε ότι δεν υπολογίζεται…

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ταυλαρίδης δεν προτίθεται να φύγει, εάν δεν πάρει όλα τα λεφτά του νέου συμβολαίου.

Από τα παράδοξα ενός κατ’ άλλα καλού μεταγραφικού προγραμματισμού!

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags