Facebook Pixel Εξαιρετική η Θέλτα, έχασε δύσκολα από τη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-27 23:15:00

Εξαιρετική η Θέλτα, έχασε δύσκολα από τη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξαιρετική η Θέλτα, έχασε δύσκολα από τη Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στάθηκε πολύ καλά στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και έχασε με το ζόρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1). Εκπληκτικό γκολ από τον Ορεγιάνα!

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στη Θέλτα στο Europa League επιβεβαιώθηκε περίτρανα απόψε. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, η ισπανική ομάδα κόντραρε στα ίσια τη Ρεάλ και προδόθηκε εξαιτίας ενός ατομικού (και διαιτητικού) λάθους, αλλά και μιας στιγμής μαγείας του Τόνι Κρόος.

Οι παίκτες του Εντουάρντο Μπερίσο τα πήγαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, ωστόσο στις αρχές του δευτέρου πλήρωσαν την αδυναμία τους να αντιδράσουν στο πρέσινγκ της Ρεάλ στο δικό τους μισό. Εξαιτίας της πίεσης των Μαδριλένων ήρθε το λάθος του τερματοφύλακα Σέρχιο, ο οποίος "πούλησε" την μπάλα έξω από την περιοχή στο 60', αυτή έφτασε στον Ασένσιο που νικήθηκε από τον Ισπανό γκολκίπερ αλλά ο επερχόμενος Μοράτα την έστειλε στα δίχτυα. Ο σκόρερ, πάντως, είναι σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Η Θέλτα βρήκε την ισοφάριση χάρη σε ένα τρομερό γκολ του Φαμπιάν Ορεγιάνα με σουτάρα εκτός περιοχής στο 67'. Ο Χιλιανός αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Θέλτα και θα πρέπει να προσεχτεί πολύ από τους "πράσινους".

Η ομάδα του Μπερίσο, όμως, λύγισε στο 81'. Από το γύρισμα του Λούκας Βάθκεθ από τα δεξιά, ο Τόνο Κρόος έπιασε ένα υπέροχο δεξί πλασέ με τη μία έξω από την περιοχή νικώντας τον Σέρχιο και δίνοντας μια αγχωτική νίκη στη Ρεάλ.

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Κασίγια, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (69' Ροντρίγκες), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ, Μοράτα (77' Μαριάνο), Ασένσιο (65' Βάθκεθ)

Θέλτα (4-2-3-1): Άλβαρεθ, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Κάστρο, Ραντόγια (85' Σίστο), Ερνάντες, Ορεγιάνα, Βας (77' Ντιόπ), Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (73' Άσπας)

 

Реал Мадрид - Сельта 2:1. Обзор матча. Чемпионат Испании 2016/17. 2 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags