Facebook Pixel Να γιατί "κολλάει" του Καρντόζο στον Ολυμπιακό!
| 2016-08-29 12:50:00

Να γιατί "κολλάει" του Καρντόζο στον Ολυμπιακό!

Να γιατί "κολλάει" του Καρντόζο στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός το προσπαθεί με την μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόζο, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα εμπόδια στην ολοκλήρωση της σπουδαίας αυτής κίνησης. Ποια είναι;

Η μετακίνηση του Όσκαρ Καρντόζο από την Τραμπζονσπόρ στον Ολυμπιακό θεωρούνταν δεδομένη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει κάποια θέματα που εμποδίζουν την ολοκλήρωσή της.

Δημοσίευματα από την Τουρκία υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί καθώς δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, εντούτοις στην Ελλάδα τα πράγματα παρουσιάζονται διαφορετικά και πιο... δύσκολα.

Συγκεκριμένα, η Τράμπζονσπορ αγόρασε τον Παραγουανό επιθετικό από την Μπενφίκα έναντι του ποσού των 5 εκ. ευρώ και φυσικά θέλει να αποκομίσει σημαντικό όφελος από την παραχώρησή του, αξιώνοντας κοντά στα 2,5 εκ. για να τον δώσει στους Ερυθρόλευκους.

Αυτό το ποσό κάνει τους Πειραιώτες να διστάζουν να προχωρήσουν την περίπτωσή του, με τους Τούρκους να λένε πως το deal "κολλάει" και για έναν άλλο λόγο, που είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα.

Η τουρκική ομάδα ζητάει ως αντάλλαγμα τον Φελίπε Πάρντο, ενώ ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει κάποιον άλλο παίκτη. Το σίγουρο είναι ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν, καθώς επιθυμία του Καρντόζο είναι να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

***Σόδα για να χωνέψουν τη χυλόπιτα στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags