Facebook Pixel "Τελειώνουμε άμεσα, αυτό είναι το πλάνο μου"
| 2016-08-29 19:28:00

"Τελειώνουμε άμεσα, αυτό είναι το πλάνο μου"

"Τελειώνουμε άμεσα, αυτό είναι το πλάνο μου"

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής ο Φάμπιο Μοντεκάλβο!

Ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τα σχέδιά του για τον Ηρακλή, αλλά και τις συζητήσεις που είχε με τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Arena fm»:

«Αν δεν ήταν πραγματικό δεν θα μιλούσαμε. Βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα και συναντήθηκα με τον Παπαθανασάκη. Βρήκαμε τον τρόπο για να συμφωνήσουμε να πάρω τις μετοχές του Ηρακλή. Δεν θέλω να κάνουμε διαφήμιση και δεν έχουμε ανάγκη. Μας ενδιαφέρει ο Ηρακλής γιατί έρχεται από μια ιστορική πόλη , με μεγάλη ιστορία. Θέλουμε οι οπαδοί της ομάδας που αγωνιούν να μην έχουν άγχος και να κυλήσουν όλα ήρεμα ,μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία».

Συνεχίζοντας ο ιταλός επιχειρηματίας συμπλήρωσε: «Είμαστε στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων. Θα είμαι στην Αθήνα αύριο για να τελειώσουμε την διαδικασία. Περιμένουμε ορισμένες πληροφορίες για τα λογιστικά και μέσα στην εβδομάδα λογικά θα έχουμε ολοκληρώσει την συμφωνία»!

«Μου άρεσε το Καυτανζόγλειο και μπορείς να κανείς πολλά πράγματα σε αυτό το γήπεδο. Είμαστε πολύ καλοί στο μάρκετινγκ και μπορούμε να κάνουμε ένα ελκυστικό γήπεδο. Είδα και τις μακέτες για το νέο γήπεδο που μπορεί να γίνει στην Μίκρα και μου άρεσαν πολύ. Θέλουμε να αγοράσουμε την ομάδα.

Το μάρκετινγκ είναι βασικό σκέλος για κάθε ομάδα. Αποκτώντας τις μετοχές της ΠΑΕ μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα πλάνο σε αγωνιστικό επίπεδο που θα είναι ανταγωνιστική η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags