Facebook Pixel "Δεν γίνεται ο Ηρακλής να πωλείται μέσω facebook. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια"
| 2016-08-30 15:38:00

"Δεν γίνεται ο Ηρακλής να πωλείται μέσω facebook. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια"

"Δεν γίνεται ο Ηρακλής να πωλείται μέσω facebook. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια"

Το ξέσπασμα του Παύλου Μυροφορίδη προκάλεσε η χθεσινή εκπομπή στην ΕΡΤ3 που αφορούσε τον ΗΡΑΚΛΗ, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Απόλλωνα Σμύρνης να ξεσπάει στον «Arena FM» γι’ αυτά που είδε.

Αναλυτικά:

Πήρατε τον μισό ΗΡΑΚΛΗ στον Απόλλωνα: «Ό,τι άφησε ο ΗΡΑΚΛΗΣ το πήρα. Είναι παιδιά που εμπιστεύομαι. Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω ομάδα με παίκτες που ξέρω. Συνήθως παίρνω παίκτες που δεν έχω ξανασυνεργαστεί μαζί τους. Προσπαθώ να δίνω ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους. Απλά επειδή φέτος θέλω να πετύχω το έργο μου πήγα σε λύσεις που γνωρίζω».

Αυτούς τους παίκτες μπορούσε να τους κρατήσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ; «Από την στιγμή που δεν είχε άδεια δε νομίζω. Μπορούν να παίξουν ξεκάθαρα στη Β’ Εθνική αλλά και στην Α’ για μένα προσωπικά».

Παρακολουθείτε τι γίνεται με τον ΗΡΑΚΛΗ; «Εντάξει χθες το βράδυ εκνευρίστηκα αφάνταστα! Με αυτό που έβλεπα κατάλαβα πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ πωλείται μέσω facebook. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Όποιος είχε πρόταση για τον ΗΡΑΚΛΗ ήταν μέσω facebook. Πήρα τηλέφωνο να κάνω παρέμβαση αλλά δε μπορούσα να συνδεθώ με το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ3 αλλιώς θα έβγαινα στον αέρα. Δε γίνεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ να πωλείται μέσω facebook. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Ό,τι πρόταση άκουσα χθες για τον ΗΡΑΚΛΗ ήταν μέσω facebook αν είναι δυνατόν μιλάμε για τον ΗΡΑΚΛΗ όχι για την κωλοπετινίτσα ρε γαμώτο. Όλοι έρχονται και βάζουν φωτογραφίες πως ενδιαφέρονται για τον ΗΡΑΚΛΗ. Δε μιλάμε για ομάδα που δεν υπάρχει. Μιλάμε για τον ΗΡΑΚΛΗ με τον κόσμο του, μιλάμε για το γήπεδο, για τη Μίκρα. Μιλάμε για πράγματα που είναι μεγάλα ρε γαμώτο. Είναι αμαρτία από τον Θεό δηλαδή».

Ο Παπαθανασάκης τα έχει φέρει έτσι τα πράγματα: «Εγώ ήμουνα ο πρώτος που έφυγα. Ίσως από τύχη, ίσως κάτι είδα. Για τους δικούς μου λόγους. Αλλά όσο μπάχαλο και να τα έχεις κάνει αυτό που έγινε στην χθεσινή εκπομπή ήταν απαράδεκτο. Έβλεπα τους τρεις δημοσιογράφους να προσπαθούν να πουν στους άλλους «Ρε παιδιά τι κάνετε; Μέσω facebook;». Αυτό προσπάθησαν να κάνουν οι δημοσιογράφοι να τους κατευθύνουν και οι άλλοι δεν ερχόντουσαν στα «νερά» των δημοσιογράφων. Και δεν ερχόντουσαν με τίποτα είναι απίστευτο. Αν ήμουνα στη Θεσσαλονίκη θα πήγαινα στο στούντιο πραγματικά. Όχι για να το παίξω «Ηρακλάρχης» απλά είναι ντροπή! Κάποια πράγματα έχουν και όρια! Μιλάμε για τον ΗΡΑΚΛΗ ρε κι αυτό δεν είναι απαράδεκτο είναι ΕΓΚΛΗΜΑ».

Πότε ξεκίνησαν τα «μπερδέματα» με τον Παπαθανασάκη; «Αν θυμάστε καλά κασκόλ στην τσέπη μου δεν είχα ποτέ. Δε με ενδιέφερε το θεαθήναι και το να είμαι αρεστός. Με ενδιέφερε να είμαι αρεστός στους παίκτες και τον προπονητή. Πέρα απ’ αυτό δε με αγγίζει τίποτα. Το ξέρει όλος ο κόσμος πως ο τελευταίος που θα έχει καλή σχέση με τον πρόεδρο σε μια ομάδα θα είμαι εγώ. Δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους απλά η δουλειά μου είναι άλλη όπως και αυτή των προέδρων και των μεγαλομετόχων».

Ο Παπαθανασάκης ήθελε μόνος του να λειτουργήσει; «Φάνηκε ήταν ξεκάθαρο αυτό. Του είχα πει όσο είμαι στην ομάδα να μη με ενοχλήσει. Όταν φύγω κάνε ό,τι θέλεις. Απομακρύνθηκα μόνος μου γιατί μπήκαν στη δουλειά μου. Αν αυτός θέλει να χρεώσει το δικό του λάθος σε σένα δε γίνεται».

Είχε κάνει ενέργειες να φέρεις τον κύριο Βελλή; «Μακριά αυτά. Δεν είναι τίποτα. Είχε γίνει ενέργεια κάποια στιγμή απ’ άλλους ανθρώπους αλλά δεν έγινε δεν πέτυχε προχωράμε. Έκανα ενέργεια να φέρω κάποιον αλλά καμία σχέση με τον κύριο Βελλή όμως. Αυτές τις ενέργειες δεν τις έκανα όταν έφυγα αλλά την επόμενη χρονιά, ενώ δεν ήμουνα στον ΗΡΑΚΛΗ».

Στη συνέχεια, είπε: «Ξέρετε ποιο είναι το κακό; Να είμαστε λίγο ρεαλιστές. Βλέπουν χθες οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ την εκπομπή στην ΕΡΤ3. Με τι κουράγιο θα πάνε να κάνουν σήμερα προπόνηση; Με τι κουράγιο θα πάνε να παίξουν την Κυριακή αυτά τα παιδιά κι αυτός ο προπονητής; Δεν έχουν κουράγιο κανένα. Είδαν το χάος. Είδαν μια ομάδα που πωλείται μέσω facebook. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Κάποια πράγματα έχουν όρια και πόσω μάλλον όταν μιλάμε για ομάδες που είναι μεγάλες. Και ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μεγάλη ομάδα».

Βλέπεις να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα; «Μακριά από μας αυτά. Το καλό θέλουμε. Μακάρι και μέσω facebook οι άνθρωποι να έχουν τα χρήματα ώστε να εξελιχθεί η ομάδα. Δεν πιστεύω όμως πως μέσω facebook μπορείς να κάνεις κάτι σοβαρό».

Πως κρίνεις τον Παπαθανασάκη σαν χαρακτήρα; «Με τον κύριο Σπύρο δεν είχα ποτέ μεγάλη επαφή. Δεν είχα κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχει κάτι. Ο κύριος Σπύρος ήρθε και η ομάδα βγήκε. Άφησε τους ανθρώπους να δουλέψουν. Δεν είναι το σημαντικότερο τα λεφτά αλλά βέβαια έβαλε. Η ομάδα δεν είχε γκρίνια, δεν είχε μιζέρια. Υπήρχε ένα μικρό διάστημα αλλά στη συνέχεια ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του. Στη δεύτερη χρονιά που μπερδεύτηκε το θέμα είχε σταματήσει να κάνει τον πρόεδρο. Έκανε όλα τα άλλα. Άμα σταματήσει ο πρόεδρος να είναι πρόεδρος δεν κάνουμε δουλειά. Όταν ασχολείσαι με άλλα πράγματα και δεν ασχολείσαι με τις αρμοδιότητες ενός προέδρου λογικά να γίνουν μπάχαλο και τα οικονομικά».

Πάντως υπήρχαν άτομα που ήταν κοντά στον Παπαθανασάκη για ευνόητους λόγους και πλέον τον έχουν παρατήσει: «Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα. Πάντα υπάρχουν άτομα που όταν βλέπουν κάτι καλό θα προσπαθούν να επωφεληθούν απ’ αυτό. Θυμάμαι την φιέστα μας στο Καυτανζόγλειο που είχα την οικογένειά μου και τους γονείς μου και να φεύγω ήσυχος από το γήπεδο και πολύ γεμάτος από ΗΡΑΚΛΗ και να βλέπω ανθρώπους να φωτογραφίζονται που δεν τους ήξερα. Φωτογραφίζονταν με τον Παπαθανασάκη. Και έλεγα τι είναι όλοι αυτοί οι τύποι; Δεν τους είδαμε όλη τη χρονιά. Μιλάμε για απίθανα πράγματα. Πήγαν να επωφεληθούν από κάτι. Σε εκείνη την ομάδα όμως δεν είχαν συμμετοχή καμία. Εκτός από τον προπονητή και τους παίκτες δεν είχε κανείς τους».

Θα βρει παίκτες ο ΗΡΑΚΛΗΣ κάτω των 23; «Θα πάρει κάποια παιδιά δε μπορεί να μην πάρει. Άμα μπορέσει να φέρει τον Ρουγκάλα πίσω είναι μια χαρά. Ο Κώστας είναι πολύ καλός παίκτης. Άμα πάει αλλού ας πάει. Αλλά είναι καλός παίκτης. Όπως είναι και ο Κούρος πολύ καλός για μένα. Τον Βοσνακίδη δεν έχω εικόνα να σου πω την αλήθεια. Ούτε για τον Αγγελόπουλο έχω εικόνα αλλά μου έχουν μεταφέρει πως είναι καλός. Για τον Κούρο που έχω εικόνα είναι πολύ καλός. Εμένα μ’ αρέσει ο Κούρος. Και τον Σαραμαντά και τον Κούρο θα είναι μια χαρά στα αριστερά η ομάδα. Μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά ο Κούρος. Απλά ακούγεται χθες στην ΕΡΤ3 πως η ομάδα έχει πέσει. Ποια ομάδα έχει πέσει ρε; Έτσι είχε πει ο κύριος Τσιπίδης κάποια στιγμή πως αν δεν γίνουν επενδύσεις η ομάδα θα πέσει. Ζει σε πλασματικό κόσμο; Δε μπορώ να καταλάβω. Πως θα πέσει ο ΗΡΑΚΛΗΣ; Μπορεί να υπάρχουν χίλια προβλήματα αλλά αυτή η ομάδα αγωνιστικά είναι καλύτερη από τουλάχιστον δέκα ομάδες της Σούπερ Λιγκ και είμαι σίγουρος γι’ αυτό που λέω. Αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ όσα προβλήματα και να έχει από δέκα ομάδες είναι καλύτερος και είμαι σίγουρος. Να μην είναι άτυχος και να μην έχει προβλήματα με τραυματισμούς».

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο μιλάτε; «Έχω καιρό να μιλήσω με τον Νίκο γιατί η δουλειά που έχω στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι μεγάλη. Το στοίχημα με αυτήν την ομάδα είναι μεγάλο σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα φέτος και πρέπει να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στην τσίτα για να μπορέσω να κάνω πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags