Facebook Pixel "Η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί η προεδρία της ΕΠΟ"!
| 2016-08-30 15:54:00

"Η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί η προεδρία της ΕΠΟ"!

"Η μόνη λύση είναι να παραιτηθεί η προεδρία της ΕΠΟ"!

«Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι», ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Χρήστος Δάρας, για τη σημερινή στάση της ΕΠΟ 

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου εκτιμά ότι η λύση είναι να παραιτηθεί η προεδρία της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι υπάρχει βιοποριστικό πρόβλημα για τις μικρομεσαίες ομάδες, οι οποίες θα εμφανιστούν «πεθαμένες» στο πρωτάθλημα αν δεν ξεκινήσει άμεσα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη ματαίωση (λόγω ΕΠΟ) της συνάντησης των 16 ΠΑΕ με FIFA-UEFA: «Καταρχάς δεν είχα πάει εγώ. Καλά εμάς του κέντρου, το καταλαβαίνω να μας πουν αναβολή επειδή στο παρά πέντε επειδή είμαστε, κοντά. Αλλά για τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που ήρθαν από μακριά αυτό ήταν έλλειψη σεβασμού».

-τον λόγο που ματαιώθηκε: «Ο λόγος είναι όπως μας είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει η συνεδρίαση αν δεν είναι η παρούσα η αρχή του ποδοσφαίρου, δηλαδή η ΕΠΟ. Μας είπαν ότι απαγορεύεται. Από τη στιγμή που ήξερε από χθες ότι θα γίνει το ραντεβού είτε κάτι μεσολάβησε κάτι ή το ήξερε από χθες ότι δεν γίνεται να δώσει το παρών και το άφησε για την τελευταία στιγμή για να γίνει ντόρος».

-το ότι τρενάρεται κι άλλο η έναρξη του πρωταθλήματος: «Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, όχι μόνο εμείς και εσείς, αλλά και εσείς οι δημοσιογράφοι. Είναι σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα και εμείς παίζουμε φιλικά για να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Και εσείς μεταφέρετε το τι γίνεται στα πρωταθλήματα του εξωτερικού, ενώ για εντός μεταφέρετε το τι γίνεται στο φιλικό του Πανιωνίου –για να αναφερθώ στη δική μου ομάδα- με την τάδε ομάδα, όπως για παράδειγμα ο Αχαρναϊκός ο Βύζας μεγάρων».

-την ενημέρωση που υπήρχε για τη συνάντηση: «Το φαξ έλεγε ότι θα γίνει συνάντηση ΕΠΟ και FIFA-UEFA με τις 16 ΠΑΕ. Δεν έλεγε κάτι για τους πίνακες διαιτητών. Εμάς μας ενδιαφέρει το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα οικονομικό και βιοποριστικό. Οι μεγάλες ομάδες πέρασαν στην Ευρώπη και συγχαρητήρια για αυτό, αλλά θα πάρουν κάποια εκατομμύρια από αυτήν την επιτυχία. Εμείς δεν τα έχουμε αυτά. Παράλληλα υπάρχουν κι οι ρήτρες λόγω της αναβολής που θα μας επιβαρύνουν».

-το πώς θα βρεθεί η λύση: «Άλλη λύση δεν υπάρχει πέραν της παραίτησης της προεδρίας της ΕΠΟ για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ο Υπουργός αυτό νομίζω ότι βλέπει. Θα πρέπει να βρούνε την άμεση λύση, δεν αντέχει το προϊόν για να τραβήξει άλλο αυτή η κατάσταση. Αν ξεκινήσει σε έναν μήνα τι ανταγωνισμός θα υπάρξει; αφού κάποιες ομάδες θα είναι οικονομικά πεθαμένες σε έναν μήνα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags