Facebook Pixel "Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-08-31 19:06:00

"Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ως παίκτης του ΠΑΟΚ ο Μαμέ Τιάμ. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός δήλωσε ευχαριστημένος για την επιλογή που έκανε, ενώ αποθέωσε και τον κόσμο του Δικεφάλου

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Είσαι ο πρώτος παίκτης από τη Σενεγάλη που έχει παίξει ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Πως νοιώθεις γι΄ αυτή την μεταγραφή;

«Ευχαριστώ πολύ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα»

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν έμαθες ότι σε θέλει ο ΠΑΟΚ και πως πήρες την απόφαση και τι πράγματα ήθελες να μάθεις πριν υπογράψεις στον ΠΑΟΚ;
«Πράγματι η μεταγραφή έγινε πολύ γρήγορα. Έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ πριν από λίγο καιρό, αλλά έπρεπε πρώτα να συμφωνήσει με τη Γιουβέντους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που επέλεξαν τον ΠΑΟΚ αν και υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα, εγώ ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ γιατί άκουσα τα καλύτερα για τους φιλάθλους και την ομάδα και θέλω να προσφέρω».

Με ποιον μίλησες για μάθεις για τον ΠΑΟΚ;
«Μου είπαν πολλά για το πόσο ένθερμοι είναι οι φίλαθλοι και αυτό είναι πάντα ένα θετικό στοιχείο που σου δίνει το κάτι παραπάνω και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τι σου αρέσει να κάνεις στο γήπεδο και που σου αρέσει να παίζεις;
«Μου αρέσει πολύ να παίζω στην επίθεση. Είτε δεξιά, είτε αριστερά, είτε στο κέντρο σημασία έχει να είμαι κοντά στην αντίπαλη εστία».

Τι περιμένεις από τη φετινή σεζόν και τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους που περιμένουν να σε δουν να παίζεις;
«Η αλήθεια είναι ότι πολλοί μου έχουν στείλει μηνύματα και στο Facebook και στο Instagram και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό. Με παρότρυναν να έρθω και θέλω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα». Ελπίζω όλοι να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν».

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags