Facebook Pixel EKTAKTO: Τρελή πώληση Μπουμπάλ, σκάει… βόμβα!
| 2016-08-31 18:24:00

EKTAKTO: Τρελή πώληση Μπουμπάλ, σκάει… βόμβα!

EKTAKTO: Τρελή πώληση Μπουμπάλ, σκάει… βόμβα!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ο «κομμένος» του Στραματσόνι έφερε φοβερή πρόταση και αποχωρεί αδειάζοντας μία θέση ξένου. Θα την καλύψουν άμεσα με σούπερ παίκτη!

Πώληση και μία σούπερ μεταγραφή είναι έτοιμοι να κλείσουν στον Παναθηναϊκό, καθώς ήρθε πρόταση και είπαν το «οκ» για την παραχώρηση του Μπουμάλ με 1 εκατομμύριο ευρώ στην Τεαμπζονσπόρ, ενώ την ίδια στιγμή …τρέχουν για να αποκτήσουν τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, που φόραγε και στο παρελθόν την φανέλα με το Τριφύλλι!

Πρόκειται για το deal του καλοκαιριού για τους Πράσινους, εφόσον τελικά κλείσει, καθώς ο Μπουμάλ ήταν από τους παίκτες που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Στραματσόνι και αποχωρεί φέρνοντας πάρα πολλά χρήματα(το 20% θα πάει στον Πανιώνιο πάντως) και αδειάζοντας θέση ξένου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη θέση αναμένεται να καλυφθεί άμεσα από τον Σιμάο, που έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε.

Ο 29χρονος Μοζαμβικανός αποτελεί τον εκλεκτό του Παναθηναϊκού για την θέση του αμυντικού χαφ και στο Τριφύλλι τρέχουν για να τον κλείσουν και να έχουν ένα γεμάτο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, όπου κυνηγούν το πρωτάθλημα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags