Facebook Pixel Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, πήγε Εσπανιόλ
| 2016-09-01 08:53:00

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, πήγε Εσπανιόλ

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, πήγε Εσπανιόλ

Συμπαίκτης με τον Ρομπέρτο θα είναι ο Άλβαρο Βάσκεθ, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Εσπανιόλ, έχοντας νωρίτερα απασχολήσει μεταγραφικά τον Δικέφαλο

Η Λα Κορούνια πίστεψε ότι στο πρόσωπο του Άλβαρο Βάσκεθ βρήκε τον σέντερ φορ που θα την κάνει να ξεχάσει τον Λούκας, αλλά την πάτησε!

Ο 25χρονος σέντερ φορ, χρησιμοποίησε την Λα Κορούνια για να ξυπνήσει το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ, της ομάδας από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, και αργά το βράδυ της Τετάρτης, “πούλησε” την Ντεπορτίβο και έκλεισε στην ομάδα της Βαρκελώνης1

Ο Βάσκεθ είχε πάει το πρωί στην Λα Κορούνια, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της τοπικής εφημερίδας lavozdegalicia, έθεσε όρο ότι αν υπάρξει πρόταση από την Εσπανιόλ θα μπορέσει να σπάσει τη συμφωνία.

Η Ντεπορτίβο έμεινε ήσυχη με την ησυχία για 4ετές συμβόλαιο, αλλά το βράδυ ο Εσπανιόλ έκανε μεγαλύτερη πρόταση στην Χετάφε, και ο παίκτης έφυγε για την Βαρκελώνη!

Μετά τις σημερινές εξελίξεις, εξηγείται απόλυτα η συμπεριφορά του Βάσκεθ τις τελευταίες 48 ώρες, όταν γύρισε την πλάτη στον ΠΑΟΚ, που κατά δήλωση του τεχνικού διευθυντή της Χετάφε, είχε συμφωνήσει με την ομάδα του.

Η Λα Κορούνια, πάντως, κινήθηκε αστραπιαία, ενεργοποίησε το plan B και τα μεσάνυχτα ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Στόουκ για τον δανεισμό του Χοσέλου!

Πηγή: thessports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags