Facebook Pixel Έξαλλοι οι Δραμινοί ΠΑΟΚτσήδες!
| 2016-09-01 11:44:00

Έξαλλοι οι Δραμινοί ΠΑΟΚτσήδες!

Έξαλλοι οι Δραμινοί ΠΑΟΚτσήδες!

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Δράμας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις τιμές των εισιτηρίων που ορίστηκαν στο φιλικό που θα δώσει ο Δικέφαλος το Σάββατο απέναντι στη Δράμα.

Το Σάββατο (3/9), ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στη Δράμα προκειμένου να δώσει φιλικό παιχνίδι με την τοπική ομάδα, με τις τιμές των εισιτηρίων να έχουν οριστεί στα δέκα ευρώ, γεγονός που προκάλεσε δυσαρέσκεια σε μερίδα του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πληρώσει το μάρμαρο.

Η τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα της ομάδας μας με τη Δόξα στη Δράμα αγγίζουν τα όρια του παραλόγου. Τα ίδια λεφτά που ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ πλήρωσε και είδε το ΠΑΟΚ – Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League θα πρέπει να δώσει για να δει το φιλικό αγώνα της ομάδας μας αποτελούμενη κυρίως από παίκτες της Κ-20 με μια ομάδα Γ’ Εθνική!!!

Οι λογικές αρπαχτής, οι λογικές Πανόπουλου, στη Δράμα που είναι πρωταθλήτρια εδώ και 30 χρόνια στην ανεργία δεν πρόκειται να περάσουν…

Καλούμε τους χιλιάδες Δραμινούς ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να είναι προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων τους. Με τα ίδια λεφτά που θα δουν Δόξα – ΠΑΟΚ μπορούν να δουν το ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα για το Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags