Facebook Pixel Η βόμβα που πήγε να ρίξει στο παρά '1 ο Μαρινάκης!
| 2016-09-01 12:45:00

Η βόμβα που πήγε να ρίξει στο παρά '1 ο Μαρινάκης!

Η βόμβα που πήγε να ρίξει στο παρά '1 ο Μαρινάκης!

Κίνηση που θα προκαλούσε αίσθηση επιχείρησε να πραγματοποιήσει μέχρι την τελευταία ώρα ο Ολυμπιακός! Μιλάμε για αμυντικό που έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο της Ρεάλ!

Μεγάλο παρασκήνιο υπάρχει στον Ολυμπιακό σχετικά με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής, καθώς πέρα από τους παίκτες που τελικά ήρθαν, με τελευταίο τον Όσκαρ Καρντόσο, έγιναν αρκετές προσπάθειες να γίνουν ακόμα 1-2 προσθήκες κυριολεκτικά στο παρά 1' της μεταγραφικής περιόδου.

Μία, λοιπόν, από τις περιπτώσεις που απασχόλησαν πολύ έντονα τους ανθρώπους των πρωταθλητών, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το deal, ήταν κι αυτή του Αλβάρο Αρμπελόα. Μιλάμε, βεβαίως, για τον διεθνή Ισπανό μπακ με την τεράστια καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης που έφτασε στο σημείο να φορέσει μέχρι και το περιβραχιόνιο της Βασίλισσας.

Οι συστάσεις, φυσικά, για τον 33χρονο αμυντικό είναι περιττές, μιας και πρόκειται για έναν αμυντικό εγνωσμένης αξίας με βαρύ βιογραφικό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να τον πείσουν να έρθει στο Λιμάνι, αν και του πρόσφεραν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα.

Οι Πειραιώτες πάλεψαν τη συγκεκριμένη μεταγραφή μέχρι τέλους, καθώς ο Πάουλο Μπέντο είχε ζητήσει μια έξτρα προσθήκη για τα άκρα της άμυνας και ο Ισπανός ήταν μια εξαιρετική περίπτωση, αφού θα μπορούσε να δώσει ποιοτικές λύσεις και στις δύο πλευρές.

Η αλήθεια είναι ότι στο Λιμάνι δεν έχουν σχηματίσει και την καλύτερη γνώμη για τον Ντε Λα Μπέγια (μεταγραφή Βίκτορ), ενώ παραμένει ο προβληματισμός για τον Φιγκέιρας και γι' αυτό έγινε η ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση κάποιου μπακ, με τον Αλβάρο Αρμπελόα να φτάνει μια ανάσα από τον Πειραιά, αλλά το deal να κολλάει και να μη βρίσκεται η χρυσή τομή μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags