Facebook Pixel Αποκάλυψη Κοντονή για ΕΠΟ και διαιτησία!
| 2016-09-02 21:10:00

Αποκάλυψη Κοντονή για ΕΠΟ και διαιτησία!

Αποκάλυψη Κοντονή για ΕΠΟ και διαιτησία!

O Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για το θέμα της διαιτησίας του πρωταθλήματος, αλλά και τη στάση της ΕΠΟ σε αυτό.

Ο Σταύρος Κοντονής δήλωσε πως όλες οι εμπλεκόμενες είναι σε καλό δρόμο δουλεύοντας για την καταπολέμηση των προβλημάτων και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της συνάντησής του με τις ομάδες, ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την αλλαγή στάσης της ΕΠΟ σύμφωνα με τις επιταγές της FIFA όσον αφορά στη διαιτησία καθώς και στο θέμα των δικαιοδοτικών οργάνων και των δικαστών.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι απόψεις της Super League και της UEFA ταυτίζονται και έτσι οι δυο πλευρές αναμένεται να ζητήσουν συνάντηση της ΕΠΟ με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία προκειμένου να λυθεί οριστικά το ζήτημα της διαιτησίας.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τους εκπροσώπους της Super League, προκειμένου να γνωστοποιηθεί το αίτημα τους ήταν γνωστό για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Θέλω να τονίσω ότι η ΕΠΟ έχει συμμορφωθεί στο θέμα των δικαστών. Συμμορφώθηκε και ως προς τις επιταγές του νόμου, αλλά και ως προς τις οδηγίες της FIFA.

Σήμερα λάβαμε από τη FIFA μια επιστολή σύμφωνα με την οποία ενημερώνει την ΕΠΟ για τη διάθεσή της να συζητήσει άμεσα και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος το θέμα της διαιτησίας και να βρεθεί λύση. Η ίδια η UEFA τονίζει στην επιστολή της ότι το θέμα της διαιτησίας μπορεί να γεννήσει ένταση και βία.

Συμφωνήσαμε με τον κ. Κουτσοκούμνη ότι πρέπει να ζητήσει η Super League από την ΕΠΟ άμεσα αυτή τη συνάντηση. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι μοναδική υπεύθυνη για την αναβολή του πρωταθλήματος είναι η ΕΠΟ.

Εργαζόμαστε για ένα αίσιο αποτέλεσμα. Όσο δεν ξεκινάει το πρόβλημα παραμένει και εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags