Facebook Pixel Μήνυμα "Κατσουρ" για την Εθνική
| 2016-09-04 08:19:00

Μήνυμα "Κατσουρ" για την Εθνική

Μήνυμα "Κατσουρ" για την Εθνική

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε για τη νέα προσπάθεια της "γαλανόλευκης" στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Real News":

«Αυτονόητο είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας και στόχος μας φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλος από την παρουσίας μας στη Ρωσία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, με ταλέντο και επιθυμία για διάκριση και αυτό που μένει είναι να δέσουν, να βρουν τη χημεία μεταξύ τους και το ωραίο κλίμα που υπήρχε σε εμάς τους πιο παλιούς. Πιστεύω πως είναι θέμα δικό τους και του προπονητή να το αποκτήσουν, να ξεκινήσουν από την αρχή και να προχωρήσουν μπροστά.

Αυτονόητο είναι ότι εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα μας και στόχος μας φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλος από την παρουσίας μας στη Ρωσία. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, με ταλέντο και επιθυμία για διάκριση και αυτό που μένει είναι να δέσουν, να βρουν τη χημεία μεταξύ τους και το ωραίο κλίμα που υπήρχε σε εμάς τους πιο παλιούς. Πιστεύω πως είναι θέμα δικό τους και του προπονητή να το αποκτήσουν, να ξεκινήσουν από την αρχή και να προχωρήσουν μπροστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags