Facebook Pixel Γκιρτζίκης: "Οι ΠΑΕ δεν πρέπει να αναφέρονται σε ονόματα διαιτητών"
| 2016-09-05 17:02:00

Γκιρτζίκης: "Οι ΠΑΕ δεν πρέπει να αναφέρονται σε ονόματα διαιτητών"

Γκιρτζίκης: "Οι ΠΑΕ δεν πρέπει να αναφέρονται σε ονόματα διαιτητών"

O πρόεδρος της ΕΠΟ κάλεσε τις ΠΑΕ να ρίξουν τους τόνους και να μην αναφέρονται ονομαστικά σε συγκεκριμένους διαιτητές, ενώ άφησε "μπηχτές" για τον Παναθηναϊκό και τον Σταύρο Κοντονή...

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γιώργου Γκιρτζίκη:

«Θα πρέπει οι ομάδες να σταματήσουν τις δηλώσεις εναντίον του αθλήματος. Οι ΠΑΕ δεν πρέπει να αναφέρονται σε ονόματα διαιτητών. Αν τις ρωτήσουμε όλες, δεν θα μείνει κανείς διαιτητής να αγωνιστεί... Γι’ αυτό, καλό είναι πρώτα να βλέπουμε τα αποτελέσματα, οι ομάδες να κάνουν τις προσπάθειές τους και όλα τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση και για να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα. Δεν επιτρέπεται να γίνονται δηλώσεις ονομαστικά για διαιτητές. Κακώς κ. Παναγόπουλος (σ.σ αντιπρόεδρος Παναθηναϊκού) το έκανε αυτό. Η ΚΕΔ έχει τον απόλυτο έλεγχο, το ελεύθερο να χρησιμοποιήσει τους κατάλληλους διαιτητές και να μην χρησιμοποιήσει αυτούς που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Οι πίνακες είναι ανοιχτοί, θα παίξουν και από τη δεύτερη κατηγορία διαιτητές. Πέρσι είχαμε πίνακα με 26 διαιτητές και τελικώς έπαιξαν 45. Δεν αλλάζουν οι πίνακες, είναι καθαρά στη δικαιοδοσία της ΚΕΔ. Αυτή η καραμέλα περί ισπανικού μοντέλου πρέπει να σταματήσει. Ας δουν πρώτα ποιο είναι ακριβώς το ισπανικό μοντέλο και μετά βλέπουμε… Δεν είναι αυτό που πιστεύουν αυτοί που το επικαλούνται πάντως. Κανείς δεν απαγορεύει στην Επιτροπή να χρησιμοποιήσει όσους διαιτητές μπορούν, τους καταλληλότερους. Είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Αλίμονο αν ο κάθε κ. Παναγόπουλος βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα για τους διαιτητές… Έχω ακούσει από τον υφυπουργό να λέει ‘να φύγουν αυτοί από την ΕΠΟ, ότι δεν μας κάνει ο ένας, δεν μας κάνει ο άλλος’. Εγώ τους τελευταίους μήνες έχω γίνει κόκκινο πανί. Αλίμονο αν κάνουμε πράξη τα θέλω του καθενός, τότε δεν θα μείνει κανείς στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags