Facebook Pixel Τρελό "κράξιμο" Σκόουλς στην Πρέμιερ Λιγκ!
| 2016-09-05 21:46:00

Τρελό "κράξιμο" Σκόουλς στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τρελό "κράξιμο" Σκόουλς στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "πέταξε"... φαρμακερές ατάκες για το πρωτάθλημα της χώρας του!

Δεν είχε και τα καλύτερα λόγια να πει για τα πρωτάθλημα της χώρας του ο Πολ Σκόουλς στο νέο του βιβλίο, το οποίο αναδημοσιεύει η "Guardian"!

Σύμφωνα με τον Άγγλο πρώην παίκτη της Μάντεσεστερ Γιουνάιτεντ, η Πρέμιερ Λιγκ όχι μόνο δεν αποτελεί το καλύτερο πρωτάθλημα, αλλά είναι πίσω σε σχέση με το ισπανικό, το γερμανικό και το ιταλικό.

Ο λόγος που πιστεύει αυτό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι η μέτρια παρουσία των αγγλικών συλλόγων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και το γεγονός ότι οι καλύτεροι παίκτες αγωνίζονται αλλού και όχι στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως υποστηρίζει.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αναφέρει πως παρακολουθεί περισσότερο της ερασιτεχνική Σάλφορντ και την ομάδα του γιου του, Ρότερ Τάουν!

Αναλυτικά, το απόσπασμα από το βιβλίο του:

"Ακούς εκεί έξω πως το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο. Νομίζω ότι το ισπανικό είναι το καλύτερο. Η Γερμανία έχει καλύτερες ομάδες. Λένε επίσης για την Ιταλία ότι είναι ένα κακό πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω ότι οι Άγγλοι το παρακολουθούν.

Λένε ότι είναι βαρετό. Σε καμία περίπτωση. Η Γιουβέντους θα νικούσε καθεμία ομάδα στο πρωτάθλημα Ήρθαν στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και τη νίκησε εύκολα. Αλλά έχουμε αυτήν τη λανθασμένη εντύπωση που είναι για πέταμα. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι μακράν το καλύτερο. Στα προημιτελικά του Champions League και του Europa League οι έξι από τις 16 ομάδες ήταν ισπανικές, σχεδόν οι μισές. η Αγγλία είχε μόλις δύο".

Ο Σκόουλς πιστεύει για το αγγλικό πρωτάθλημα πως "χρειάζονται πράγματα για να πάει ένα βήμα μπροστά. Πέρα από τους Αγουέρο, Ντε Μπρούινε και Σίλβα, δεν έχουμε τους καλύτερους, είναι αλλού αυτοί. Είναι στην Ισπανία, στην Μπάγερν και στη Γιουβέντους. Είχαμε με μεγάλους παίκτες, όπως ο Μπέιλ, αλλά δεν τους έχουμε πλέον. Ποτέ δεν θα δεις έναν Μέσι να έρχεται εδώ, ούτε έναν Νεϊμάρ.

Προτιμώ να παρακολουθώ τη Σάλφορντ περισσότερο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το γεγονός πως δεν μ' αρέσει η ταλαιπωρία στο δρόμο για το παιχνίδι, να φτάσεις, να μπλέξεις στην κίνηση. Πηγαίνοντας στο Σάλφορντ παρκάρω πίσω από την εστία, αλλά κυρίως διασκεδάζω περισσότερο ακόμη και αν βλέπω την ομάδα του γιου μου, τη Ρότερ Τάουν. Είναι σαν ανδρική ομάδα παρότι είναι 16".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags