Facebook Pixel Σκίμπε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε..."
| 2016-09-05 21:22:00

Σκίμπε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε..."

Σκίμπε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε..."

Σίγουρος για την επικράτηση της Εθνικής στο ματς της Τρίτης (06/09, 21:45) με το Γιβραλτάρ δήλωσε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, αναφέρθηκε και στα φιλικά που προηγήθηκαν, στο πώς θα παίξει η γαλανόλευκη και στο πρόγραμμα.

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ, ανέφερε: "Έχουμε δει ορισμένα ματς του αντίπαλό μας. Ξέρουμε ότι παίζουν καλή άμυνα και δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Είμαστε, όμως, σίγουροι ότι θα νικήσουμε και πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα μας στα προκριματικά", ενώ ερωτηθείς για την εικόνα του Γιβραλτάρ, είπε:

"Τα πάει αρκετά καλά. Ίσως σε κάποια παιχνίδια που παίζει με ανώτερες ομάδες χάνει την αυτοπεποίθησή του, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και να νικήσουμε".

Για τις πολλές δοκιμές που έκανε στα φιλικά, απάντησε: "Στη διάρκεια της προετοιμασίας είχα την ευκαιρία να δω πως ανταποκρίνονται σε θέσεις και συστήματα".

Για το πώς θα παίξει η Εθνική ο Σκίμπε εν συγκρίσει και με το φιλικό κόντρα στους Ολλανδούς, σημείωσε: "Πράγματι είναι διαφορετικό το ματς και πρέπει να βρούμε λύσεις. Να κρατήσουμε την μπάλα όσο το δυνατόν περισσότερο στην κατοχή μας και να παίξουμε γρήγορα. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το πρόγραμμα του ομίλου, δήλωσε: "Πριν δύο χρόνια, η Εθνική είχε καλό πρόγραμμα για τα προκριματικά του Euro, αλλά τερμάτισε στην τελευταία θέση. Επομένως, δεν έχει σημασία. Σε κάθε αγώνα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags