Facebook Pixel Δεν προχωράει του Αυλωνίτη
| 2016-09-06 08:03:00

Δεν προχωράει του Αυλωνίτη

Δεν προχωράει του Αυλωνίτη

Χωρίς αίσιο αποτέλεσμα ήταν και η ύστατη απόπειρα του Αρη να πείσει τον Τάσο Αυλωνίτη να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ο 26χρονος αμυντικός δεν επιθυμεί αυτή τη στιγμή να έρθει στη Θεσσαλονίκη και προτιμάει να ακολουθήσει δίχως την παραμικρή πίεση του χρόνου την αποθεραπεία μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς και να βρει ομάδα τον Γενάρη για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Η πλευρά του παίκτη, ευχαρίστησε τους κίτρινους για το ενδιαφέρον αλλά ενημέρωσε χθες οριστικά για την εξέλιξη αναγκάζοντας τον Νίκο Αναστόπουλο και τη διοίκηση να στραφεί στην αγορά του εξωτερικού.

Ο Αρης με την πίεση του χρόνου πλέον αφού η διορία για τους ελεύθερους λήγει την Παρασκευή θα εξετάσει τις επιλογές που έχει από την διεθνή αγορά ελπίζοντας ότι θα βρει κάτι έστω και στο παρά πέντε.

Αυτό σημαίνει ότι εγκαταλείπεται οριστικά και η περίπτωση του Ρουγκάλα από την ελληνική αγορά. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την θέση του επιθετικού για την οποία επίσης... σκανάρονται οι δοαθέσιμες επιλογές από το εξωτερικό.  

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags