Facebook Pixel Έκπληξη! Αυτόν "ανέστησε" στου Ρέντη ο Μπέντο
| 2016-09-08 11:15:00

Έκπληξη! Αυτόν "ανέστησε" στου Ρέντη ο Μπέντο

Έκπληξη! Αυτόν "ανέστησε" στου Ρέντη ο Μπέντο

Ποιος να το έλεγε πριν από 1 - 1,5 μήνα ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα έπαιρνε ξανά τα πάνω του και θα έβγαζε μάτια στις προπονήσεις!

Είναι γεγονός ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν περίεργο για τον Ολυμπιακό, που αποκλείστηκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεργάστηκε, συνολικά, με τρεις διαφορετικούς προπονητές.

Μοιραία ο σχεδιασμός της ομάδας πήγε πίσω, αλλά και ο γενικότερος αγωνιστικός προγραμματισμός της!

Τη μία εκπονήθηκε από τον Μάρκο Σίλβα, τη δεύτερη από τον Βίκτορ Σάντσεθ και την τρίτη από τον Πάουλο Μπέντο... Μοιραία, λοιπόν, ήταν δύσκολο για ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν φέτος το καλοκαίρι συμβόλαιο με την ομάδα, να μην καταφέρουν να εγκλιματιστούν μία ώρα αρχύτερα!

Με κορυφαίο παράδειγμα τον Φιγκείρας, που με τις εμφανίσεις του δεν δικαιολόγησε σε καμιά περίπτωση το συμβόλαιο που υπέγραψε μαζί του ο Ολυμπιακός!

Από αυτό, όμως, μέχρι να τον εμφανίζουν κάποιοι ότι έχει δύο... αριστερά πόδια, η διαφορά είναι μεγάλη!

Γιατί μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε ακριβώς μέσα σε αυτό το κλίμα, είδε τον άνθρωπο που τον επέλεξε να παραιτείται τη δεύτερη ημέρας της προετοιμασίας και κλήθηκε πριν ακόμα μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του, να παίξει βασικός...

Σε μία θέση, μάλιστα, η οποία είναι... φορτισμένη από την παρουσία του Ομάρ, που δύο χρόνια τώρα βγάζει μάτια στην 11άδα του Ολυμπιακού!

Ήταν δύσκολο, δηλαδή, να μην καταφέρει να αντεπεξέλθει με την μία ο Φιγκέιρας;

Που απαξιώθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη, λες και δεν ήταν ποδοσφαιριστής που έχει πανηγυρίσει ακόμα και ευρωπαϊκούς τίτλους με τη Σεβίλλη, έχει εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και από το πορτογαλικό και το ιταλικό!

Αυτός ο ίδιος παίκτης, λοιπόν, το τελευταίο διάστημα "ανεβαίνει" στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και όπως υποστηρίζουν όσοι παρακολουθούν από κοντά την ομάδα, τα πηγαίνει εξαιρετικά...

Γιατί τώρα με τον Πάουλο Μπέντο βρήκε ξανά έναν άνθρωπο που τον πιστεύει και θέλει να του δώσει χρόνο προσαρμογής.

Να μάθει την ομάδα, τις απαιτήσεις της, να βρει τα πατήματά του, να αποκτήσει ξανά ψυχολογία...

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, ο Φιγκέιρας είχε την... τύχη να δει το όνομά του ως υποψήφιου για να δοθεί δανεικός, μόλις έναν μήνα μετά από την υπογραφή συμβολαίου με τον Ολυμπιακό!

Παλαβά πράγματα, σε ένα παλαβό καλοκαίρι για την ομάδα συνολικά, που μοιραία επηρέασαν και τον παίκτη...

Τώρα, όμως, φαίνεται ότι η κατάσταση είναι διαφορετική και ο Μπέντο ποντάρει πολλά στην παρουσία του.

Υπάρχει στην ομάδα και ο Ρέτσος, πλην του Ομάρ που επιστρέφει και, μοιραία, ο Φιγκέιρας έρχεται σαν εναλλακτική λύση για να καλύψει τη θέση.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν ενθουσιαστεί με τη δουλειά που κάνει στου Ρέντη και δεν αποκλείουν να τον δούμε σύντομα, ξανά, στην 11άδα του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags