Facebook Pixel Έλεος, ρε Ρονάλντο... Τι απίθανο είπε για Τσάβι!
| 2016-09-11 00:03:00

Έλεος, ρε Ρονάλντο... Τι απίθανο είπε για Τσάβι!

Έλεος, ρε Ρονάλντο... Τι απίθανο είπε για Τσάβι!

Το πόσο κομπλεξικός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο το έχει αποδείξει πολλές φορές... Αυτή τη φορά, όμως, το τερμάτισε, μιλώντας για τον τεράστιο Τσάβι...

Μπορεί ο Ισπανός πάλαι ποτέ παικταράς της Μπαρτσελόνα που τώρα αγωνίζεται στο Κατάρ να έκανε ορισμένες αιχμηρές δηλώσεις για τον Κριστιάνο, ωστόσο αυτό που του απάντησε ο Πορτογάλος ήταν επιεικώς... τραγικό!

Ο Ρονάλντο έβγαλε πάλι απύθμενο κόμπλεξ, λέγοντας πως ο Τσάβι έχει κατακτήσει τα πάντα, αλλά δεν έχει ούτε μία Χρυσή Μπάλα, ενώ ο ίδιος έχει τρεις!

Έλεος, ρε Ρονάλντο δηλαδή....

"Οι πιο πολλές αναζητήσεις στο ίντερνετ γίνονται για εμένα. Αυτοί που θέλουν να γίνουν εξώφυλλα μιλούν για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε ο Τσάβι. Αγωνίζεται στο Κατάρ ή δεν ξέρω εγώ πού. Κατέκτησε τα πάντα, αλλά δεν κέρδισε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα. Εγώ έχω τρεις", ήταν η δήλωση του Κριστιάνο για τον Τσάβι.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει και ο Τσάβι για τον άσο της Ρεάλ, συγκρίνοντάς τον με τον Λιονέλ Μέσι...

"Ένας ανόητος δεν μπορεί να παίζει μπάλα, πόσο μάλλον στο επίπεδο του Κριστιάνο. Ποτέ δεν αμφισβήτησα την ευφυΐα του Ρονάλντο, ο οποίος είναι κορυφαίος παίκτης της εποχής του.

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει κι άλλος ένας που απλά είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία. Ο Μέσι θα είναι το νούμερο ένα για όσο επιθυμεί. Είναι ανώτερος από όλους και είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση και νομίζω το ίδιο ισχύει για όλους όσοι τους αρέσει το ποδόσφαιρο. Εκτός εάν είναι στη Ρεάλ, φυσικά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags