Facebook Pixel "Tρελάθηκε" με Καρντόσο ο Ιντέγιε!
| 2016-09-12 00:03:00

"Tρελάθηκε" με Καρντόσο ο Ιντέγιε!

"Tρελάθηκε" με Καρντόσο ο Ιντέγιε!

Διαβάστε τι συνέβη στον Ολυμπιακό, πριν έρθει η φοβερή εμφάνιση και η εξάρα κόντρα στην Βέροια, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 

Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν μία άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Βέροια, για το πρώτο ματς της χρονιάς στην Σούπερ Λιγκ, ωστόσο ελάχιστοι ήταν αυτοί που θα φαντάζονταν ότι ο Μπράουν Ιντέγιε θα σημείωνε τρία γκολ.

Ο Νιγηριανός άσος μέχρι στιγμής δεν μας είχε δείξει ότι είναι… εκτελεστής, ενώ ήταν φανερό πως από το καλοκαίρι βρισκόταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που είχε επηρεάσει συνολικά την ομάδα στα πρώτα της ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προκριματικά.

Γι’ αυτό άλλωστε και τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η αίσθηση στους ρεπόρτερ ότι ο Μπέντο θα έδινε φανέλα βασικού στον Καρντόσο και θα άφηνε στον πάγκο τον Ιντέγιε, όμως ο Πορτογάλος κόουτς διέψευσε τα προγνωστικά. Ξεκίνησε με τον «παλιό» στην κορυφή και δικαιώθηκε απόλυτα, καθώς σημείωσε τρία γκολ στο εντυπωσιακό 6-1 των Πειραιωτών.

Μάλιστα, όπως …βγήκε εκ των υστέρων, πολλοί έλεγαν στο Καραϊσκάκη ότι η «μεταμόρφωση» αυτή του Ιντέγιε έχει εξήγηση και σχέση με την άφιξη του Καρντόσο. Ο Νιγηριανός φορ από την πρώτη στιγμή κατάλαβε πως πλέον θα έχει τεράστιο συναγωνισμό και για αυτό ήταν αποφασισμένος να δώσει το 110% των δυνάμεών του, για να κρατήσει την θέση του. Τώρα πως θα τον αφήσει στον πάγκο ο Μπέντο μετά το χατ τρικ, αν είναι έτοιμος ιατρικά (τραυματίστηκε στο φινάλε του ματς);
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags