Facebook Pixel Αποφασισμένος να γυρίσει στην Ευρώπη ο Πουλίδο!
| 2016-09-12 21:08:00

Αποφασισμένος να γυρίσει στην Ευρώπη ο Πουλίδο!

Αποφασισμένος να γυρίσει στην Ευρώπη ο Πουλίδο!

Τι και αν έφυγε από τον Ολυμπιακό με μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ευρώ; Ο Άλαν Πουλίδο τόνισε πως στόχος του είναι να γυρίσει!

Ο Άλαν Πουλίδο επέστρεψε στο Μεξικό και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Τσίβας Γουαδαλαχάρα κόντρα στην Τζαγκουάρες (2-0). Ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε για 34 λεπτά δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα και μετά την λήξη της αναμέτρησης εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στον επαναπατρισμό του.

«Όταν πετύχω το πρώτο μου γκολ, θα το αφιερώσω στην οικογένεια μου, στους συμπαίκτες μου και στους οπαδούς που πίστεψαν σε μένα.

Χωρίς την βοήθεια του Θεού δεν θα βρισκόμουν σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο. Αισθάνομαι πως μπορώ να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε και να πετύχω σπουδαία πράγματα», τόνισε αρχικά ο Πουλίδο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην οδυνηρή εμπειρία που βίωσε όταν απήχθη το περασμένο καλοκαίρι.

«Ο κόσμος μπορεί να λέει πολλά πράγματα. Η οικογένεια μου γνωρίζει τι συνέβη και οι κοντινοί φίλοι ξέρουν τι πέρασα. Όσοι δεν βρίσκονται στο περιβάλλον μου θεωρούν πως επινόησα την ιστορία και πως είμαι τρελός.

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ζωή. Είμαι πάντα ταγμένος στον Θεό και είμαι πολύ δυνατός πνευματικά».

Ο πρώην επιθετικός της Τίγκρες θεωρεί πως η μεταγραφή του στην Τσίβας θα του δώσει την ευκαιρία μέσα από τις εμφανίσεις του, να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Δεν αποτελεί πισωγύρισμα η επιστροφή μου στο Μεξικό. Θα μου δοθεί ώθηση για να επιστρέψω στην Ευρώπη. Θέλω να επιστρέψω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να συνεισφέρω με το παιχνίδι μου στην Τσίβας. Πρόκειται για έναν διεθνή σύλλογο με σπουδαίο όνομα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags