Facebook Pixel To πρώτο μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δείχνει και τον πανικό τους!
| 2016-09-13 19:42:00

To πρώτο μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δείχνει και τον πανικό τους!

To πρώτο μεγάλο ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δείχνει και τον πανικό τους!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την παραπομπή του άριστου Σιδηρόπουλου από τον παρατηρητή Γιανναδάκη, για το πέναλτι του Μπεργκ, που το παραδέχθηκε και ο Μαχαίρας και τονίζει τον πανικό που έχει πάθει το σύστημα!

Mία νίκη έκανε ο Παναθηναϊκός στην Λιβαδειά και όλο το σύστημα έπαθε πανικό. Που να είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός κανένα ντέρμπι τι θα γινόταν…. Και ο πανικός τους φάνηκε από το γεγονός, ότι την ….έπεσαν συστηματικά στον Σιδηρόπουλο από την πρώτη μέρα , για το καθαρό πέναλτι που έδωσε στον Μπέργκ. Πέναλτι, που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Μαχαίρας μετά το ματς έξω από τα αποδυτήρια, αλλά και το έδειξε και η τηλεόραση, όπου ο Μαχαίρας καθαρά με τα μαζεμένα πόδια του βρίσκει τον Μπέργκ και τον ανατρέπει. Εξάλλου μετά το ματς κανείς από τον Λεβαδειακό δεν είπε το παραμικρό και πώς να πει, αφού η παράβαση ήταν καθαρή. Χθες, λοιπόν, ήρθε η επιβεβαίωση, ότι το ….σύστημα έχει πάθει πανικό. Ο Γιανναδάκης παρατηρητής από το Λασήθι παρέπεμψε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο, διότι …….θεώρησε ότι το πέναλτι δεν ήταν .

Την ίδια στιγμή ο Γιανναδάκης δεν παρέπεμψε τον βοηθό Ευθυμιάδη, που ακύρωσε κανονικό γκολ του Μπέργκ, όπως φάνηκε στην τηλεόραση, όπου ο Σουηδός καλυπτόταν εμφανώς. Ποιος είναι ο Γιανναδάκης; Παρατηρητής από το Λασήθι , την Ενωση, που πλέον είναι με την απερχόμενη διοίκηση της ΕΠΟ, άρα και με την συμπολίτευση στις εκλογές, που έρχονται. Δηλαδή αν χρειαζόταν ο Γιανναδάκης θα έγραφε, ότι έριξε και …χαλάζι την ώρα του αγώνα , ενώ είχε λιακάδα. Χρόνια ολόκληρα έχουμε μάθει πως γράφουν τις εκθέσεις.  Να θυμηθώ και κάτι άλλο από τον Γιανναδάκη. Αυτός ο τύπος ήταν παρατηρητής του Σπάθα, που είχε κάνει όργια υπέρ του Ολυμπιακού μαζί με τους βοηθούς του στο Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός 1-1 το 2014. Τότε ο Σπάθας είχε ….ανακαλύψει θέατρο στον Μάσα και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε μία από τις πιο προκλητικές του αποφάσεις. Τότε, λοιπόν, ο Σπάθας είχε βαθμολογηθεί με 8,5 από τον Γιανναδάκη, που τώρα βαθμολόγησε με 7,9 τον Σιδηρόπουλο.

Είναι φανερό, ότι το σύστημα δεν θέλει τους διαιτητές, που σφυρίζουν , ότι βλέπουν, αλλά θέλει τους διαιτητές, που σφυρίζουν, ότι τους λένε. Είναι φανερό, ότι ενόψει εκλογών της ΕΠΟ και το γεγονός, ότι οι διαιτητές που έκαναν όργια τόσα χρόνια έχουν μείνει εκτός αγώνων, έχει κλονιστεί  το σύστημα , που ….απαντάει με τους παρατηρητές.

Τα λαμόγια αντιστέκονται και εκτίθενται και πιο πολύ. Κατά τα άλλα ένα 0-3 έκανε ο Παναθηναϊκός μέσα στην Λιβαδειά. Τόσο πολύ τρομάξατε; Την επόμενη φορά να παραπέμψετε και τον Γουακάσο, για υπερβολική ταχύτητα…. Η παραπομπή του Σιδηρόπουλου είναι το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της φετινής σεζόν. Και περιμένω από τον ….αμεμπτο Βασσάρα να δω τι θα κάνει με τον Γιανναδάκη….

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags