Facebook Pixel Ξηροκώστας: "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια"
| 2016-09-15 19:09:00

Ξηροκώστας: "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Ξηροκώστας: "Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Τη σημερινή βράβευση στον Ούγκο Αλμέιδα έκανε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας, ο οποίος θέλησε να στείλει και το μήνυμά του σε ότι αφορά στην προσπάθεια της Ένωσης να χτίσει ξανά γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αναλυτικά:

"Θέλω να εκφράσω την άποψη των οπαδών της ΑΕΚ και την ικανοποίηση για το ότι το ξεκίνημα της ομάδας ήταν πολύ καλό. Όχι μόνο για τον Ούγκο (Αλμέιδα), αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί, αλλά και σε όλους τους επόμενους. Να είναι ακόμα καλύτερη η απόδοσή τους, ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Κι εμείς ως οπαδοί βλέπουμε ότι γίνεται προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας και ελπίζουμε να γίνονται ακόμα περισσότερες κινήσεις, όπως αυτή του Αλμέιδα. Να έρχονται μεγάλα ονόματα γενικά στην Ελλάδα, αλλά και ειδικά στην ΑΕΚ, έτσι ώστε να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο που είναι και το σημαντικότερο. Ελπίζω να είμαι τυχερός και να έχω την ευκαιρία να είμαι εδώ και σε άλλες βραβεύσεις.

Θα ήθελα να στείλω κι ένα μήνυμα για το γήπεδο. Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει αυτό το στολίδι. Να σταματήσουν κάποιοι να φέρνουν εμπόδια. Το γήπεδο είναι πολύ βασικό τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τη Νέα Φιλαδέλφεια και γενικά για την Αθήνα. Καλό είναι να υπάρχουν τέτοια γήπεδα για να πηγαίνει ο κόσμος να χαίρεται. Γήπεδο μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags