Facebook Pixel Χαλαρό... "διπλάκι" στη Βέρνη κι άντε γεια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-15 21:53:00

Χαλαρό... "διπλάκι" στη Βέρνη κι άντε γεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλαρό... "διπλάκι" στη Βέρνη κι άντε γεια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός με γκολ του κορυφαίου Καμπιάσο νίκησε 1-0 στη Βέρνη τη Γιούνγκ Μπόις και ξεκίνησε με το δεξί τους ομίλους του Europa League! Kαλοί Ιντέγιε, Σεμπά, άρεσε και πάλι ο Μάριν

Οι ερυθρόλευκοι δίχως να χρειαστεί να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης έφυγαν με τη νίκη με 0-1 από το "Σταντ ντε Σουίς" χάρη στο γκολ του Καμπιάσο στο 42`. Ο Αργεντινός μέσος, που... έκοβε κι έραβε, ήταν εκ των κορυφαίων των ερυθρολεύκων μαζί με τους Ιντέγιε και Σεμπά. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15-20λεπτο, όπου οι παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στον πλαστικό χλοοτάπητα, οι παίκτες του Μπέντο ήλεγξαν το ματς κι ουσιαστικά απειλήθηκαν μόνο στη διπλή ευκαιρία των Ελβετών στο 61`. Όπως και να `χει αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί, με τους πρωταθλητές την επόμενη αγωνιστική (29/09) να υποδέχονται τον ΑΠΟΕΛ.

Έφτανε μια ενέργεια!

Το ματς πήρε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, με τον Σεμπά στο 2` να βγάζει σε θέση γκολ τον Μάριν, με τον Γερμανό να σουτάρει στα σώματα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Λεάλι έβγαλε δύσκολα το σουτ του Κούμπο. Ντα Κόστα και Μποτία πέρασαν πολύ δύσκολα στα πρώτα λεπτά με τους ταχύτατους Ελβετούς, ενώ και στην ανάπτυξη υπήρχαν προβλήματα... Από το 20` και μετά ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους πάντως να πατάνε κάπως καλύτερα και τον Ολυμπιακό να μην έχει απειλήσει.

Μάριν με ωραία διαγώνια πάσα στο 32` που έψαξε τον Ιντέγιε κι Ελιονούσι με δυνατό σουτ στο 33` ήταν ό,τι καλύτερο έκαναν οι Πειραιώτες μπροστά. Ώσπου στο 42` ο βιρτουόζος Γερμανός έδωσε στον Ιντέγε μέσα στην περιοχή με το κεφάλι, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Καμπιάσο με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Στο καλύτερο λοιπόν χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, δίχως μάλιστα να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Άνετος

Με το "καλησπέρα" στο β` μέρος, ο Ελιονούσι έδωσε "πάρτο-βάλτο" στον Σεμπά, με τον κίπερ των Ελβετών να μπλοκάρει πάνω στη γραμμή! Ο Μάριν στο 63` έδωσε τη θέση του στον Αντρέ Μάρτινς, όμως δυο λεπτά νωρίτερα, ο Λεάλι είχε κάνει φανταστική διπλή απόκρουση σε σουτ των Φράι και Κούμπο! Oι ερυθρόλευκοι στο μεταξύ προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ και να χτυπήσουν σε μια κόντρα για να τελειώσουν το ματς.

O Μπέντο πέρασε και τον Καρντόσο στη θέση του Ιντέγιε στο 82`, με τους ερυθρόλευκους να κρατάνε σχετικά εύκολα το υπέρ τους 0-1. Ως το τέλος, δεν άλλαξε κάτι με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τη νίκη! 

Γιουνγκ Μπόις: Εμβογκό, Ζούτερ, Ροσά, Φον Μπέργκεν, Λέσιακς, Ραβέ (85' Ντουά), Ζακαριά, Μπερτόνε, Σουλεϊμανί, Κούμπο, Φρέι (78' Σικ)

Ολυμπιακός: Λεάλι - Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια - Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς - Μάριν (61΄Μαρτίνς), Σεμπά, Ελιουνούσι - Ιντέγε (81 Ιντέγε)

Διαιτητής: Σεργκέι Μπόικο 

Γκολ: Καμπιάσο (42΄)

Κίτρινες: Ντα Κόστα (11), Κούμπο (14΄), Σεμπά (78')

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags