Facebook Pixel Ανέστησε και τον ...πεθαμένο ο Πάουλο Μπέντο!
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-15 22:15:00

Ανέστησε και τον ...πεθαμένο ο Πάουλο Μπέντο!

Ανέστησε και τον ...πεθαμένο ο Πάουλο Μπέντο!

Παικταράς ο Καμπιάσο, εγγύηση ο Μιλιβόγιεβιτς, ποιότητα ο Μαρίν, αλλά αυτά είναι λίγο πολύ δεδομένα. Άλλος δείχνει μεταμορφωμένος με τον Πορτογάλο και θέλει μία αναφορά. 

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός απέναντι στη Γιουνγκ Μπόις και με μία άκρως επαγγελματική νίκη κατάφερε από νωρίς να μπει σε θέση οδηγού στον όμιλο.

Ο Πάουλο Μπέντο είχε σε πολύ καλή βράδια βασικά γρανάζια της ερυθρόλευκης μηχανής, με αποτέλεσμα η ομάδα του να μη δυσκολευτεί σχεδόν σε κανένα σημείο τού αγώνα.

Ο Καμπιάσο έδειξε την ποιότητά του, όχι μόνο στη φάση του γκολ, αλλά με τη γενικότερη ηγετική φυσιογνωμία του, ο Μιλιβόγιεβιτς ήταν εγγύηση, όπως συνήθως, στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Σεμπά βοήθησε πάρα πολύ τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην επιθετική, ενώ ο Μαρίν έδειξε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι τι μπορεί να κάνει με την ποιότητά του.

Ωστόσο, αυτά είναι λίγο πολύ δεδομένα για παίκτες που έχουν αποδείξει τις ικανότητές του, ακόμα και στα άσχημα παιχνίδια των πρωταθλητών.

Ο ποδοσφαιριστής, όμως, που αξίζει μία ξεχωριστή αναφορά σε αυτό το παιχνίδι είναι αν μη τι άλλο ο Φιγκέιρας, ο οποίος μετά την άφιξη τού Πάουλο Μπέντο παρουσιάζεται μεταμορφωμένος και δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που είδαμε στα πρώτα του παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όχι ότι ο Πορτογάλος μπακ έκανε κανένα σούπερ παιχνίδι, ωστόσο αν εξαιρέσουμε μία λάθος αμυντική προσπάθεια στο δεύτερο μέρος που έχασε τον παίκτη του και οι αντίπαλοι έβγαλαν φάση, σε γενικές γραμμές ήταν πολύ σοβαρός και σε αρκετές φάσεις αποτελεσματικός.

Ο Φιγκέιρας δείχνει ανεβασμένος και ότι έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σίγουρα, λοιπόν, η διαφορετική του απόδοση οφείλεται 100% στον προπονητή του.

Μην ξεχνάμε ότι μετά τα παιχνίδια με τη Χάποελ ο Πορτογάλος μπακ ήταν τελειωμένος από τη διοίκηση, ωστόσο ο Μπέντο ζήτησε την παραμονή του γιατί τον πίστευε, τον στήριξε εμπράκτως και πλέον έχει αρχίσει να δικαιώνεται με την απόφασή του...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags