Facebook Pixel Αποχώρηση βόμβα από ελληνική ομάδα: «Σιχάθηκα»!
| 2016-09-16 19:25:00

Αποχώρηση βόμβα από ελληνική ομάδα: «Σιχάθηκα»!

Αποχώρηση βόμβα από ελληνική ομάδα: «Σιχάθηκα»!

Ο μεγαλομέτοχος δηλώνει κουρασμένος από το σύστημα και το …παρασύστημα και ενημερώνει ότι πουλάει τις μετοχές του! Τι λέει για Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, δηλώνει αγανακτισμένος απ’ αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μετά την εξέλιξη της υπόθεσης με την Βέροια, εκφράζει την επιθυμία να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

«Αποχωρώ», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γιαλιάς και εξηγεί: «Πουθενά δεν συμβαίνουν αυτά. Σιχάθηκα τη ζωή μου. Θα αποχωρήσω λίαν συντόμως. Θέλω απλά να σκεφτώ το πότε», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο θέμα της Βέροιας και την απόφαση παραμονής της ομάδας από την Ημαθία στη Super League.

«Προσέξτε… Είπα, μάλιστα, να υποβιβαστεί η Βέροια, αλλά να μην ανέβουν τα Τρίκαλα. Προσωπικά, έχω ελεγχθεί. Ολα είναι νόμιμα και καθαρά», τονίζει με νόημα. «Σύστημα, παρασύστημα, κουράστηκα. Είμαι ευθύς χαρακτήρας και μάλλον δεν… ταιριάζω στον χώρο. Θα τους αφήσω και το πεδίο ελεύθερο. Μεταβιβάζω τις μετοχές μου. Πουλάω… Θα μου πεις, τώρα, ποιος αγοράζει;

Κι ό,τι λέω, το εννοώ. Οτι λέω, το κάνω. Δεν μπαίνω στον κουβά κανενός. Ούτε του ενός, ούτε του άλλου… Δεν είμαι ούτε με την ΑΕΚ, ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με κανέναν. Είμαι με τον ΑΟΤ, είμαι με τα Τρίκαλα. Δεν έχω πρόβλημα να με λένε πρόεδρο. Απλώς το θέμα είναι πως σκέφτομαι να φύγω είτε τον Δεκέμβριο, είτε το καλοκαίρι. Ωστόσο και να ανέβω κατηγορία, πάλι θα φύγω. Θα αποχωρήσω. Ας πάρει την ομάδα ο επόμενος. Εχω πάρει την απόφαση μου. Είναι δεδομένη», δήλωσε ο Γιαλιάς στο metrosport.gr.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερός Αλέφαντος! Δεν επιτρέπεται για Ολυμπιακό, δράμα Στραπατσόνι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags