Facebook Pixel Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι που «τρέλανε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη
| 2016-09-17 21:35:00

Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι που «τρέλανε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το μικρό ΠΑΟΚτσάκι που «τρέλανε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης!

Ο κ. Μητσοτάκης περιηγήθηκε στους υπαίθριους χώρους αλλά στα περίπτερα της ΔΕΘ και συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, επιμελητηρίων, καθώς και με επιχειρηματίες κι ενστόλους.

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ περιηγήθηκε στο περίπτερο της Ρωσίας, η οποία είναι και η τιμώμενη χώρα της 81ης ΔΕΘ, σταμάτησε στο περίπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου και πυροσβέστες έκαναν επίδειξη για την αποφυγή πυρκαγιάς στην κουζίνα του σπιτιού, ενώ συνομίλησε και με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο περίπτερο της ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού.

 

Στο περίπτερο του ΟΛΘ και της ΕΥΔΑΠ συζήτησε με τους υπευθύνους για το μέλλον των δύο εταιρειών, ενώ στο περίπτερο όπου φιλοξενούνται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, τον περίμενε μια έκπληξη. Οι υπεύθυνοι του σταντ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του χάρισαν μια γραβάτα και ο ίδιος τους απάντησε χαριτολογώντας: "Εγώ θα τη φορέσω, να τη δίνατε και στον κ. Τσίπρα, όμως να τη φορέσει κ αυτός".

 

Στο σταντ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, ένα παιδί θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί του και τότε ο πρόεδρος της ΝΔ τον ρώτησε τί ομάδα είναι. Το παιδί απάντησε "ΠΑΟΚ φυσικά", με τον κ. Μητσοτάκη να σχολιάζει γελώντας: "Ε τι άλλο θα ήσουν;"

 

Η βόλτα του κ. Μητσοτάκη συνεχίστηκε στο περίπτερο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών- Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας- Θράκης, ο γραμματέας του οποίου, Πέτρος Βαρσάμης, του ζήτησε να μην επιτρέψει ο ίδιος, ως μελλοντικός πρωθυπουργός, τις κατασχέσεις πρώτης κατοικίας.

 

Η περιήγηση του κ. Μητσοτάκη στους χώρους της ΔΕΘ ολοκληρώθηκε στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

 

thestival.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags