Facebook Pixel Sportdog.gr | Όταν «δάκρυσε» το ΟΑΚΑ για τον τεράστιο Διαμαντίδη - Πέρασαν δύο χρόνια από το αντίο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-09-17 10:29:00

Όταν «δάκρυσε» το ΟΑΚΑ για τον τεράστιο Διαμαντίδη - Πέρασαν δύο χρόνια από το αντίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όταν «δάκρυσε» το ΟΑΚΑ για τον τεράστιο Διαμαντίδη - Πέρασαν δύο χρόνια από το αντίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή η γιορτή του Παναθηναϊκού για τον 3d!

Με μία εντυπωσιακή γιορτή ο Παναθηναϊκός είχε αποχαιρετήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ στις 17 Σεπτέμβρη του 2016, το οποίο είχε γεμίσει ασφυκτικά για τον τεράστιο αυτό αθλητή, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Διαμαντίδης είχε βρεθεί στο κέντρο του ΟΑΚΑ και μιλώντας στον κόσμο που δεν σταμάταγε να τον αποθέωνε, εμφανώς συγκινημένος είχε αναφέρει: «Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις από το να κρατάς μικρόφωνο. Ευχαριστώ για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την τιμή που μου κάνει τις τελευταίες μέρες και προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον κ. Παύλο, τον κ. Θανάση, τον κ. Δημήτρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα στην ομάδα, στους προπονητές μου που κάποιοι εξ' αυτών είναι εδώ παρόντες. Θελω, όμως, να ευχαριστήσω ανθρώπους που δεν είναι μπροστά και δεν φαίνονται (σ.σ τους φροντιστές κλπ). Σας αγαπώ πολύ», είπε στο κέντρο του παρκέ ο μεγάλος 3D.

Αμέσως μετά βρέθηκαν στο παρκέ για να τον βραβεύσουν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος παίρνοντας το μικρόφωνο ανέφερε:«Πάντα ο σύλλογος είναι πάνω από τα φυσικά πρόσωπα. Υπάρχουν όμως κάποια πρόσωπα που πραγματικά μεγαλώνουν Παναθηναϊκούς. Αυτό που θα θυμάμαι εγώ είναι το πόσα παιδάκια έχεις κάνεις Παναθηναϊκούς».

Ο κόσμος δεν σταμάταγε λεπτό να τραγουδάει για τον Παναθηναϊκό και τον Διαμαντίδη, ενώ συνθήματα υπήρξαν και για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Στα... ωραία της βραδιάς, ήταν η κίνηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έβγαλε την πράσινη γραβάτα του και την φόρεσε στον Μήτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags