Facebook Pixel Άνετα οι ομιλίτες (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-09-18 17:47:00

Άνετα οι ομιλίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Άνετα οι ομιλίτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια καθάρισε 2-0 τον Αχαρναϊκό στη Νέα Σμύρνη και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Στα του αγώνα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μπήκε νωθρά στο παιχνίδι, με συνέπεια σε δύο περιπτώσεις ο Αχαρναϊκός να φτάσει μεν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 4΄με την σέντρα σουτ του Γουέρενα αποκρούεται σε κόρνερ από τον Δερμιτζάκη, και εν συνεχεία στο 6΄όταν ο Τζιώρας μετά από σέντρα του Αφρικανού δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Δερμιτζάκη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι «πρασίνοι» στις δύο αυτέ;ς φάσεις, το κατάφερε το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια στο 12΄ στην πρώτη του κυριολεκτικά φάση στο ματς, με τον Βουό να προλαβαίνει τον Αποστολίδη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του για να κάνει με τον τρόπο αυτό το 0-1.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, οι Κρητικοί έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, μετά το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, έφτασαν κοντά στο 0-2 στο 19΄ ο Μουστάκης όμως πρόλαβε να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ, προτού ο Βουό γίνει επικίνδυνος για την εστία του Αποστολίδη. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς παρότι ο Αχαρναϊκός ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, εν τούτοις δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός για την εστία των Κρητικών, με συνέπεια το υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 62΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο να ζευγαρώσει τα τέρματα του, το σουτ όμως του Χαντί αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Αποστολίδη. Η απάντηση από πλευράς Αχαρναϊκού, ήρθε αρχικά στο 78΄ με την κεφαλιά του Τζιώρα να καταλήγει ελάχιστα άουτ από την εστία του Δερμιτζάκη.

Στο 80΄ η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μάρη με 2η κίτρινη κάρτα. Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό ευνοούσε τους Κρητικούς, οι οποίοι επιζητούσαν ακόμα ένα γκολ προκειμένου να κλειδώσουν την πρόκριση τους. Αυτό ήρθε στο 88΄ με τον Ράντι να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη, κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος (64’ Ψιάνος), Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος (68’ Πλαβούλος), Ματσούκας, Γουέρε (78’ Ντάγκρας),Τζιώρας.

ΟΦΗ (Nίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ (64’ Φάζος), Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος (64’ Ράντι), Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό (82’ Μασάδο). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags