Facebook Pixel "Απαράδεκτος ο Αρετόπουλος, κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά!"
| 2016-09-20 16:16:00

"Απαράδεκτος ο Αρετόπουλος, κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά!"

"Απαράδεκτος ο Αρετόπουλος, κόντεψαν να μου πέσουν τα μαλλιά!"

Στο "Metropolis 95.5"  φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης Θανάσης Ζαχαριάδης και αναφέρθηκε στη διαιτησία Αρετόπουλου στην Τρίπολη...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είδα τις φάσεις χθες και κόντεψαν να μου πέσουν και τα υπόλοιπα μαλλιά που έχω. Ένας διαιτητής μπορεί να κάνει ένα στιγμιαίο λάθος. Δεν μπορώ να συγχωρήσω, όμως, κανέναν διαιτητή, όταν βλέπει πιάτο μπροστά του στο κέντρο έναν παίκτη που κάνει σκαριά και περιμένει να του την υποδείξει ο τέταρτος. Και δεν έδωσε καν φάουλ. Μόλις του το υπέδειξαν δεν έβγαλε την κόκκινη, αλλά δεύτερη κίτρινη. Είναι απαράδεκτο αυτό για έναν διεθνή διαιτητή. Όχι μία κόκκινη, τρεις κόκκινες ήταν η συγκεκριμένη φάση. Και δεν έδειξε ούτε μία».

Για τους λόγους που δεν έδωσε κόκκινη κάρτα ο Αρετόπουλος: «Δεν μπορώ να κρίνω το γιατί. Είναι απαράδεκτος. Μετέπειτα τον πήραν καρότσι οι παίκτες της Τρίπολης, άρα είχε ενοχές. Αντί να πέσουν πάνω του οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έπεσαν οι παίκτες και παράγοντες της Τρίπολης».

Για το πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης: «Ποια παράβαση; Οι παίκτες της Τρίπολης χτύπησαν. Ούτε καν υπήρξε επαφή με παίκτη του ΠΑΟΚ».

Για τα γενικότερα λάθη του Αρετόπουλου: «Λάθη μπορεί να γίνονται, όχι όμως, σε τέτοιες φάσεις πειθαρχικού ελέγχου από διεθνή διαιτητή. Δεν έδωσε ούτε φάουλ στη σκαριά του Μπέρτου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags