Facebook Pixel Και οι Τούρκοι για Πάντελιτς;
| 2011-06-22 20:40:00

Και οι Τούρκοι για Πάντελιτς;

Και οι Τούρκοι για Πάντελιτς;

Η Τράμπζονσπορ αναζητά επιθετικό, προκειμένου να καλύψει το κενό του 28χρονου στράικερ Ουμούτ Μπουλούτ που μετακόμισε στην Τουλούζ με αποτέλεσμα οι «μπορντομαβιλέρ» να εξετάζουν σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Takagazete» την περίπτωση του Μάρκο Πάντελιτς!

Το ειδύλλιο με τον Πάντελιτς δεν είναι κάτι το καινούριο για τους φίλους της Τράμπζονσπορ. Αυτή η κολώνια κρατάει εδώ και μία διετία. Τόσο πέρσι, προτού ο παίκτης δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό όσο και πρόπερσι, πριν πάρει μεταγραφή στον Αγιαξ ο Σέρβος άσος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ. Ετσι φέτος είναι η 3η συνεχόμενη σεζόν που ο 33χρονος επιθετικός απασχολεί τους «μπορντομαβιλέρ», οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τόσο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή όσο και τις όποιες απαιτήσεις θα ΄χει ο Ολυμπιακός, αν και εφόσον ο τουρκικός σύλλογος αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του άλλοτε άσου της Χέρτα.

Ο Πάντελιτς, βέβαια, φροντίζει συνεχώς να εκδηλώνει επιθυμία παραμονής στον Πειραιά, πράγμα που έκανε και το βράδυ της Τρίτης στην εφημερίδα της Σερβίας, «Kurir». 

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags