Facebook Pixel Η απάντηση Βασσάρα σε Παναθηναϊκό
| 2016-09-20 22:14:00

Η απάντηση Βασσάρα σε Παναθηναϊκό

Η απάντηση Βασσάρα σε Παναθηναϊκό

Διαβάστε τι είπε για τις ανακοινώσεις και τη γενικότερη στάση του Παναθηναϊκού εναντίον του, όντας καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης και επιμόρφωσης διαιτητών στην ΕΠΟ και μέλος της επιτροπής διαιτησίας στην UEFA, Κύρος Βασσάρας, φιλοξενήθηκε στην «Ώρα των Πρωταθλητών» της Nova και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού εναντίον του.

«Δυστυχώς η μοίρα του διαιτητή είναι να διαψεύδει κάθε μέρα. Δεν μπορώ να το κάνω εγώ αυτό κάθε μέρα, ειδικά από τη στιγμή που αυτό που κάνω δεν είναι επάγγελμα, δεν πληρώνομαι για αυτό. Δεν μπορώ να αποδεικνύω συνεχώς ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν ήμουν ποτέ πρόεδρος της ΚΕΔ στην Ελλάδα. Ξεκίνησα μια δουλειά σαν υπεύθυνος ανάπτυξης και μετά μου ανατέθηκε μια αρμοδιότητα να ορίζω διαιτητές ως μέλος της ΚΕΔ. Δεν ήμουν ποτέ σύμβουλος της ΕΠΟ. Εγώ έχω χαράξει μια πορεία και συμβουλές δίνω σε όλο τον κόσμο. Στο παρασκήνιο όμως δεν κινήθηκα ποτέ. Ούτε προωθούσα, ούτε ''κρατούσα πίσω'' συγκεκριμένους διαιτητές. Είναι άδικο να με κατηγορούν δύο χρόνια τώρα για ορισμούς και αξιολογήσεις και εγώ να μην είμαι καν εδώ, να μην συμμετέχω σε τίποτα από όλα αυτά», ανέφερε σε σχετική ερώτηση για τις ανακοινώσεις και τη γενικότερη στάση του Παναθηναϊκού εναντίον του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags