Facebook Pixel Νικολογιάννης: H ομολογία Βασσάρα και η μόνη λύση!
| 2016-09-22 11:22:00

Νικολογιάννης: H ομολογία Βασσάρα και η μόνη λύση!

Νικολογιάννης: H ομολογία Βασσάρα και η μόνη λύση!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην συνέντευξη Βασσάρα και στην ομολογία του, ότι έχει ρόλο στους ορισμούς διαιτητών, καθώς και στην εμπιστοσύνη για τους διαιτητές-καρμανιόλες. Επίσης, γράφει για τη μόνη λύση για να αλλάξει κάτι στην διαιτησία....

O Kύρρος Βασσάρας μίλησε χθες στην Nova για τους νέους κανονισμούς και για μένα σε δύο σημεία αποκάλυψε τον ρόλο του , που δεν αποδεχόταν μέχρι τώρα. Είπε ότι « Ξεκίνησα μια δουλειά σαν υπεύθυνος ανάπτυξης και μετά μου ανατέθηκε μια αρμοδιότητα να ορίζω διαιτητές ως μέλος της ΚΕΔ». Με λίγα λόγια και επισήμως ο Βασσάρας επιβεβαιώνει την εμπλοκή του στους ορισμούς και μάλιστα το δικαιολόγησε ως εξής: «Συζήτησα με κλιμάκια της FIFA και της UEFA. H πρόταση ήρθε από τους Σαραϊδάρη και Βρούτση: η ΕΠΟ την αποδέχθηκε κι εγώ ήρθα να βοηθήσω. Οι FIFA και UEFA ήταν ευχαριστημένες. Μου είπαν 'βοήθησε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα'. Έχω τη δουλειά μου στη Ρουμανία. Αυτό το κάνω μόνο για να βοηθήσω το ελληνικό ποδόσφαιρο». Αρα κύριε Βασσάρα όλα αυτά που λέγατε τόσο καιρό , ότι δεν έχετε καμία σχέση με τους ορισμούς καταρρίπτονται από την δική σας ομολογία στην κάμερα της Nova.

Πάμε στο επόμενο . Είπε ακόμα ο Βασσάρας: «Το θέμα δεν είναι να διώξεις όσους διαιτητές έχεις και να φέρεις νέους, χωρίς να τους έχει δει. Πως ξέρουμε αν οι νέοι που θα έρθουν είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Αυτοί οι διαιτητές που υπάρχουν σήμερα έχουν δυνατότητες και μπορούν να παίξουν καλά». Δηλαδή ξεκάθαρα λέει ο Βασσάρας , ότι του κάνουν σαν διαιτητές και είναι καλοί αυτοί , που υπάρχουν σήμερα στους πίνακες, δηλαδή ο Αρετόπουλος, που είδαμε στην Τρίπολη , αλλά και οι Παππάς, Δημητρόπουλος, Μάνταλος, Βοσκάκης, Σπάθας. Μιλάμε για διαιτητές , που έχουν τινάξει παιχνίδια στον αέρα, έχουν διαμορφώσει αποτελέσματα και ο Βασσάρας λέει, ότι έχουν δυνατότητες. Αρα επί της ουσίας επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, που λένε, ότι οι κομμένοι είναι έτοιμοι για επιστροφή, για να συνεχίσουν το …αγαστό τους έργο.

Η ουσία είναι μία. Αν δεν αλλάξει ο πίνακας διαιτητών και να επανέλθουν κάποιοι που φαγώθηκαν, επειδή δεν …άκουγαν και να έρθουν κάποιοι νέοι, οι οποίοι και μέτριοι να είναι τουλάχιστον θα σφυρίζουν ότι βλέπουν και όχι τους λένε να βλέπουν και αν δεν αλλάξει άρδην ο πίνακας των παρατηρητών διαιτησίας προκοπή δεν θα υπάρξει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ ο Αρετόπουλος, που δεν πέτυχε φάση στην Τρίπολη πήρε 8,4 και ο Σιδηρόπουλος, που είχε άψογη διαιτησία στην Λιβαδειά πήρε 7.9. Τι να συζητάμε…

*Με χαρά παρατηρώ τις τελευταίες ημέρες όσοι έλεγαν τα τελευταία χρόνια, ότι εμείς που μιλάμε για διαιτησία δηλητηριάζουμε το ποδόσφαιρο, να μιλάνε για κάρτες, για αποφάσεις διαιτητών κλπ. Ρε παλικάρια γιατί δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο; Θα σας μαλώσει ο κυρ-Σάββας.

Πηγή gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags