Facebook Pixel Το γύρο του κόσμου τα …χαΐρια μας!
| 2011-06-23 07:45:00

Το γύρο του κόσμου τα …χαΐρια μας!

Το γύρο του κόσμου τα …χαΐρια μας!

Ιστοσελίδες στο εξωτερικό αναφέρονται στις συλλήψεις που γίνονται στη χώρα μας για τα στημένα παιχνίδια. Για μια ακόμη φορά διεθνής ξεφτίλα. Γιατί αυτή μας αξίζει…

Γαλλική ιστοσελίδα κάνει αναφορά στις συλλήψεις των ύποπτων για ξέπλυμα χρήματος, παράνομου στοιχήματος και συμμετοχή ή σύσταση σε εγκληματική οργάνωση σε βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν πρόλαβε να φύγει από την Ελλάδα το επιτελείο της UEFA που ήρθε στη χώρα μας για το θέμα των αδειοδοτήσεων και ο Μισέλ Πλατινί ενημερώνεται ότι έχουν γίνει τουλάχιστον 15 συλλήψεις, ανάμεσά τους πρόεδροι ελληνικών ομάδων, αλλά και άλλοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας του γαλλικού περιοδικού "France Football", το οποίο όμως έχει μείνει λίγο… πίσω στα νούμερα:

«Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελίες των συμβάσεων κατά της UEFA, εννέα άτομα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για συμμετοχή σε ένα δίκτυο στημένων αγώνων, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΕΛ.ΑΣ.

Τα εννέα αυτά άτομα αναμένεται να οδηγηθούν το πρωί της Πέμπτης στον Εισαγγελέα στην Αθήνα για το ζήτημα «Απάτη, ξέπλυμα χρήματος για παράνομο στοιχηματισμό». Μπλεγμένοι στην υπόθεση φέρεται να είναι πρόεδροι κάποιων ελληνικών ομάδων, όπως αναφέρει πηγή της Αστυνομίας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags