Facebook Pixel Δήλωση - μπόμπα Κόντε για την Τσέλσι!
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-25 12:21:00

Δήλωση - μπόμπα Κόντε για την Τσέλσι!

Δήλωση - μπόμπα Κόντε για την Τσέλσι!

Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που η Τσέλσι είχε χάσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά.

Ετσι ο Κόντε, βλέπει την Τσέλσι οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα οι «μπλε» δεν είχαν δεχθεί γκολ από τους «κανονιέρηδες» στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς. Δέχθηκαν τρία σε λιγότερο από 45?.

Αλλά ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, δεν ρίχνει ευθύνες στους αμυντικούς του. «Δεν πρέπει να μιλάμε για την άμυνα, αλλά για την ομάδα,» είπε ο Κόντε. «Έχουμε κερδίσεικαι έχουμε χάσει ως ομάδα. Παίξαμε άσχημα από την αρχή και αυτό είναι περίεργο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ειδικά σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πολύ. Αυτή τη στιγμή είμαστε δυνατοί στα χαρτιά, αλλά όχι στο γήπεδο. Είμαστε σε μια καλή θέση για να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Ολοι έχουν ευθύνες: ο προπονητής, οι παίκτες και το προσωπικό. Είμαστε ενωμένοι τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές».

Το κύριο πρόβλημα της Τσέλσι αυτή τη στιγμή είναι η άμυνα, που με την απουσία του Τζον Τέρι πάλεψε για να αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες». «Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεχόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ ανά αγώνα. Πρέπει να εργαστούμε, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδο. Πρέπει να σκεφτούμε αυτές τις δύο ήττες απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες και να παραμείνουμε ταπεινοί για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε,» πρόσθεσε ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags